• 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Fraktkostnaden är gratis till hela Sverige.

41 artiklar

per sida

41 artiklar

per sida

 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Ringar till din ögonbrynspiercing

Hos BodyMod.se kan du köpa ringar till din ögonbrynspiercing. Ringar som piercingsmycken är väldigt populära för alla slags piercingarar och används av många människor. En ring är ett piercingsmycke som ger en personlig stil och är perfekt för att piffa upp din outfit/look.

I nedanstående text kan du läsa mycket mer om ringar till ögonbrynspiercingar. Om du gärna vill veta hur en ögonbrynspiercing görs så kan du med fördel läsa vidare. Och ifall du är intresserad av att vårda din piercing optimalt bör du också läsa vidare. Njut av en ring till din ögonbrynspiercing.

Brett och spännande urval av ringar hos BodyMod.se

Hos BodyMod.se har vi ett spännande och brett urval av olika kulringar till ögonbrynspiercingar. Vi har bl.a. väldigt tuffa och häftiga kulringar i svart titan. Dessa kulringar är speciellt för personer som vill uttrycka en lite tuffare look. Svart titan passar dessutom fantastiskt till en läderjacka eller annat klädesplagg av läder.

Våra kulringar till ögonbrynspiercingar är självklart av väldigt hög kvalitet. Hos BodyMod.se säljer vi inte produkter som vi inte kan stå för till 100%. Därför kan du alltid förvänta dig ett urval av piercingring av väldigt hög kvalitet. Även om kvaliteten är väldigt hög så har vi fortsatt fokus på att hålla priserna så rimliga som möjligt. Vi vill nämligen sälja kvalitetsprodukter till överkomliga priser.

Så görs en ögonbrynspiercing

När du ska ha piercad ditt ögonbryn så piercar man typiskt lodrät eller rakt over brynet. Det är dock också möjligt att pierca vågrätt, men det är bara riktigt duktiga och erfarna piercare som använder denna metod. När man piercar i ögonbrynet ska man vara särskilt uppmärksam på de nerver som ligger omkring området. När nålen har förts igenom ögonbrynet blir piercingsmycket isatt. Du kan först ta ut det första piercingsmycke när ditt sår är 100% läkt.

Bli klokare gällande piercingvärlden

Om du skulle vilja bli klokare gällande piercingvärlden, och allt vad den innehåller, så tycker att vi att du ska ta en titt på vår informationsblogg. Vi har nämligen spenderat mycket kraft och tid på att skriva spännande och inspererande artiklar till informationsbloggen om piercingar. Du kan hitta svar på ett hav av frågor om piercing. Du kan hitta svar på ett hav av frågor om piercing. Du kan bl.a. läsa om vilka fördelar finns med att använda ett material framför ett annat. Dessutom kan du också läsa mer om de olika piercingtyperna, som exempelvis ögonbrynspiercingar.

Kom ihåg att bruka bra hygien

När man har gjort en piercing så är det viktigt att komma ihåg att bruka bra hygien. Så länge ditt piercingsår inte är 100% läkt så ska du bl.a. rengöra såret med isotonisk saltvatten både morgon och kväll för att undvika inflammation och infektion. När såret är färdigläkt kan du nöja dig med att rengöra piercingen 1-2 gånger i veckan.

Vi rekommenderar att du använder vårdprodukter, när du ska rengöra din piercing. Hos BodyMod.se har vi ett stort urval av professionella vårdprodukter som väldigt effektivt kan rengöra och upprätthålla din piercing. Om du är osäker på något kring hygien så är du mer än välkommen att kontakta oss. Då hjälper vi dig på rätt väg.