Info: Bodymod är fortfarande öppet och vi lovar att vi fortsätter leverera dina piercingar till din dörr!

 • 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Gratis frakt över 299,- Eller bare 29,- i frakt

Artiklar 1 till 48 av totalt 211

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 48 av totalt 211

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Navelpiercingar utan hänge

I kategorin "Utan hänge" hittar du alla navelpiercingar utan småtjafs, hängen och andra underliga former. För det mesta handlar det om de mest basala piercingsmyckena, som t.ex. ett navelsmycke med en blank toppkula och en bindkula med en sten i. Eller är bindkulan t.ex. formad som en blomma med små stenar i bladen

Men det är fortfarande möjligt att hitta smyckespiercingar till din navel utan hänge. T.ex. finns det navelpiercingar med stora hjärtan i guldbelagt material och ett hav av små stenar runt om både bind- och toppkulan.

Navelpiercing och sport

En av de många fördelar med ett piercingsmycke till naveln utan hänge är bland annat att det är enkelt att använda i vardagen. Håller man på med mycket sport så är det en fordel att inte måsta ha ett piercingsmycke som man måste byta till varje gång man ska spela handboll, fotboll, simma, rida eller bara vara fysiskt aktiv. Navelsmycken kan nämligen vara väldigt känsliga och speciellt de som är belagda. Dessutom är smycken med hänge är inte bra att använda när man håller på med fysisk aktivitet och kommer i kontakt med övrigt svett, vatten eller annat.

Specielt navelpiercingar av plastmaterial är att rekommendera när man ska hålla på med sport. Det rekommenderas eftersom ifall piercingen skulle utsättas för slitage så ger det efter och chansen för en förstörd piercing minimeras därför.
Kom ihåg också att hålla din piercing i naveln ren med korrekt eftervårdsbehandling och att rengöra den med isotonisk saltvatten.