Sveriges favoritshop för piercingsmycken
SPÅRAD LEVERANS ENDAST 49 KR. GRATIS ÖVER 349 KR.
FLERA BETALNINGSMETODER, INKLUSIVE KLARNA
Laddar...

Navelsmycke med rörliga rader

159,00 kr
I lager

Navelpiercingen som du ser på bilden ovan är en så kallad omvänd navelpiercing. Det kallas även för en "reverse belly button piercing". Namnet beror på hänget, som normalt sett sitter i botten av smycket och hänger fritt från bindkulan. På denna modell har hänget dock flyttats från botten av staven till toppen av staven. Man kan därför säga att smyckets toppkula har blivit smyckets bindkula.

Det här smycket är inte någon toppkula utan är istället ett snyggt hänge som hänger där toppkulan annars skulle ha suttit. Hänget består av 5 klara stenar som alla sitter fast med 4 små grepparmar. Alla stenar sitter i varsitt led där den övre stenen sitter fast på staven. Det finns alltså hela 4 led, vilket innebär att hänget fritt kan röra sig fram och tillbaka. Dock inte längre fram än att stenarna sitter på en rak rad och inte längre tillbaka än bindkulan.

Staven på denna navelpiercing är tillverkad av kirurgiskt stål och hänget är av mässing. Hela smycket har därefter fått en ytbeläggning för att uppnå smyckets tre olika färger. Välj mellan den klassiska polerade versionen eller satsa på en av de två guldpläterade modellerna. Oavsett vilken modell du väljer kommer det att finnas klara stenar i hänget.

Detaljer
NamnNavelsmycke med rörliga rader
SKUBelly-152
Trådtjocklek1.6 mm.
LåstypUtvändig tråd
TypOmvänd navelstav
PlaceringNavel
Längd10 mm.
MaterialKirurgiskt stål
Bindkula5 mm.
Är smycket limmat?Ja
PläteringstypStandardplätering
Antal enheter1 stk.
SekundärmaterialMässing
Är smycket pläterat?Ja, hela smycket
Skriv Din Egen Recension
Du recenserar:Navelsmycke med rörliga rader
Ditt betyg
Navelsmycke med rörliga rader