• 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Fraktkostnaden är gratis till hela Sverige.

14 artiklar

per sida

14 artiklar

per sida

 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Playboy™ navelpiercingar

Navelpiercingar från Playboy är smycken av den bästa kvaliteten och när du köper Playboy smycken här hos oss är du samtidigt säker på att du får den äkta varan. Vi köper endast Playboy hos godkända leverantörer och kan på samma sätt garantera dig att du får ett äkta Playboy-smycke när du handlar piercingar hos BodyMod.se

När du köper en Playboy navelpiercing hos oss betalar du inte inte bara för namnet utan också för ett smycke av riktigt bra kvalitet. Smyckena är generellt väldigt detaljerade utförda och det lyser långt att det är fokus på kvalitet, istället för kvantitet. Det är ännu en av de saker som kännetecknar Playboys produkter generellt. Nogrann bearbejdning samt ett snyggt slutresultat kan således ofta ses som en röd tråd i de saker som kommer från Playboy.

Playboy startade sin storhetstid på 1950-talet efter det grundades av Hugh Hefner i Chicago i 1953. Hefner banade sedan vägen för erotiska bilder som satte sin prägel på både Playboy-tidningen, men också samhället i allmänhet under de kommande 20 åren.

Idag är der inte längre någon som lyfter ett ögonbryn vid synen av erotiska bilder och Playboy ges nu ut i ca. 3 miljoner exemplar i 40 olika länder. Men när Hefner startade sitt unika företag var det helt ohört och aldrig förut sett att unga kvinnor blev publicerade utan en tråd på kroppen. Så sett från den tidens restriktiva syn på sexualitet och erotik har Hugh Hefners initiativ nog haft en del inflytande på den kommande kvinnofrigörelsen som så många tjejer och kvinnor idag kan ta för givet.

Smyckena du hittar i denna kategori kommer dock inte att bära någon prägel av varken erotik eller sex. De har alla den enkla kända Playboy Bunny, med de två borstiga öronen och den käcka fjärilen. Ett motiv som är perfekt för varje navelpiercing.