• 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Fraktkostnaden är gratis till hela Sverige.

7 artiklar

per sida

7 artiklar

per sida

 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Navelpiercing - Personliga designer

Navelpiercing - Personliga designer personliga navelpiercingar perfekta. Läs vidare och se vilka unika möjligheter vi erbjuder.

Navelpiercing med namn, stjärntecken, bokstäverer osv.

I den här kategorin hittar du navelpiercingar som alla har en personlig twist. Det kan vara piercingsmycken med ditt stjärntecken, bokstäverer som symboliserar din vänskap med en väninna, kampen mot cancer och mycket annat.

Navelpiercing med namn

Som de förste i Sverige, kanske enda i Europa, kan BodyMod.se erbjuda navelpiercingar med namn. Du kan helt själv välja vilket namn du vill ha och vi skapar det speciellt för dig. Leveranstiden är fortsatt lika snabbt som den brukar vara, även om vi skapar hänget speciellt för dig. Se t.ex. vår mest populära navelpiercing med namn här.

Navelpiercing med bokstäver

Söker du en navelpiercing med bokstäver så kan vi också hjälpa dig med det. Vi har hela alfabetet här i shopen, i en vackert design med små klara stenar.
Dessa navelpiercingar är perfekta för dig som önskar en personligt prägel, eller kanske söker den perfekta presenten till en du bryr dig om. Med en navelpiercing med bokstäver kan man aldrig gå fel.

Navelpiercing med stjärntecken

Är du tjur, lejon eller kanske något helt annat? Ge din navelpiercing en personligt prägel genom att köpa en av våra smycken för navelpiercingar med stjärntecken som hänge.
Så om du söker en navelpiercing med stjärntecken har du definitivt kommit till den rätta sidan. Dessa navelpiercingar är gjorda med ett väldigt kort hänge som försäkrar att hänget inte sidder fast i din byxkant.

Navelpiercingar i toppkvalitet

Vi gör en bryr oss om att tillfredställa kunder - det är trots allt det vi lever på. Därför distribuerar vi endast navelpiercingar i toppkvalitet. Vi kontrollerer med jämna mellanrum våra navelpiercingar för hållbarhet och andra saker, och kan därför stå till 100% för våra produkters kvalitet.
Alla navelpiercingar är gjorda i kirurgisk stål 316L, som anses vara bland de bästa materialen på marknaden för piercingsmycken. Vi rekommenderar att dessa piercingsmycken endast används i en färdigläkt piercingoch att du rengör din navelpiercing med jämna mellanrum med isotonisk saltvatten. Anledningen till detta är att man inte får byta ut en navelpiercing innan den är färdigläkt, samt det faktum att ett hänge tätt lägger press på en läkande piercing.