• 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Fraktkostnaden är gratis till hela Sverige.

Artiklar 1 till 48 av totalt 161

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Artiklar 1 till 48 av totalt 161

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Navelpiercing med hänge

Hos BodyMod.se distribuerar vi alla slags navelpiercingar med hänge. Vårt urval är så stort att det borde vara möjligt att hitta navelpiercingar för varje smak. Är du på jakt efter ett vackert smycke till din navelpiercing så har du utan tvivel kommit till det rätta stället.

Alla navelpiercingar med hänge som du hittar här på sidan är gjorda av kvalitetsmaterial. Det är bl.a. material som kirurgisk stål 316L, som anses vara en av de säkraste materialen på marknaden. Om du vill läsa mer om kirurgisk stål så rekommenderar vi att du besöker vår informationsblogg.

Hitta en snygg navelpiercing bland vårt stora urval

Hos BodyMod.se har vi ett stort och snyggt urval av navelpiercingar med hänge. Det finns något för varje smak. Vi har bl.a. smycken till navelpiercingar med turkosstenar och bladhängen. Bladehänget ger en väldigt enkel och feminin look, vilket många kvinnor gillar.

Hos BodyMod.se säljer vi endast produkter som vi kan stå för till 100%. Det betyder att våra produkter under Navelpiercingar med hänge är av en väldigt hög kvalitet. Vi strävar efter att kunna leverera kvalitetsprodukter till väldigt överkommliga priser. Dessutom värderar vi kundeservice väldigt högt. Du kan alltså därför tryggt beställa din nästa navelpiercing med hänge hos BodyMod.se – vi ger dig en bra köpsupplevelse.

Ta en titt på vårt stora urval och bli inspirerad till att hitta en navelpiercing med hänge som passer just dig och ditt behov.

Sätt din egen prägel på din stil med en vacker och unik navelpiercing med hänge

Vårt stora urval av navelpiercingar med hänge kan hjälpa dig att göra din stil och kroppsutsmyckning personlig. En navelpiercing är en väldigt vacker piercing och klär generellt kvinnor väldigt bra. Med våra smycken och unika navelpiercingar med hänge kan du personliggöra din stil extra bra genom att välja ett navelpiercingssmycke som passar dig och din klädstil väl.

Om du exempelvis använder ett klädesplagg som är väldigt indie-inspirerat så är en navelpiercing med bladhänge verkligen något för dig. Bladhänge och indiestil går nämligen hand i hand. Ta en titt på vårt urval och hitta ett smycke som passer dig och din stil.

Kom ihåg att rengöra din piercing vid byte

När du byter piercingsmycke i naveln så är det viktigt att du rengör din piercing. Genom att rengöra din piercing noggrant så förebygger du eventuella infektioner och inflammationer. Det rekommenderas att pilla med piercingen så lite som möjligt då det tätt och ofta kan finnas bakterier på fingrarna, vilket leder till inflammation. Om du absolut ska pilla med din piercing, så kom då ihåg att tvätta dina händer grundigt först.

Skulle du vilja veta mer om navelpiercingar och hängen?

Om du gärna vill veta mer om piercingar och hängen så bör du kolla in vår informationsblogg. På informationsbloggen hittar du många olika och spännande artiklar om piercingar, töjning, vårdprodukter osv. Ta en titt på informationsbloggen och bli klokare när det häller piercingar. Man blir aldrig för gammal för att lära sig nya saker.

Njut av din navelpiercing med hänge.