37 artiklar

per sida

37 artiklar

per sida

  • 30 dagers returrätt
    Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
  • Trustpilot
    Över 500 positiva recensioner ().
  • Snabb kundtjänst
    Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Navelpiercing för gravida

När kvinnor blir gravida är det många som tänker att de måste ta ut sin navelpiercing eftersom det inte finns plats för den pga. den stora magen. Det är faktisk inte fallet. Med en navelpiercing som är speciellt framställd för gravida är det faktisk möjligt att behålla sin piercing i naveln under graviditeten.

I texten nedan kan du läsa mer om navelpiercingar för gravida. Om du är en gravid kvinna och gärna vill behålla din navelpiercing, så rekommenderar vi att du fortsätter läsa här.

Behåll din navelpiercing under graviditeten

Som tidigare nämnt är det faktisk möjligt att behålla sin navelpiercing som gravid kvinna. Även om magen växer sig stor så kan du med en navelpiercing för gravida behålla din piercing under graviditeten. Hos BodyMod.se kan du hitta navelpiercingar för gravida som är speciellt framställda till magar som växer. Stavarna på navelpiercingarna är extra långa, vilket betyder att din mage kan växa i takt med lillen. Den kommer nämligen att växa bra utan att det går ut över piercingen eller din mage. Staven är gjord av mjuk PTFE och det betyder att staven följer kroppens former och rörelser under hela kvinnans graviditet.

Hos BodyMod.se kan du hitta många olika navelpiercingar för gravida

Hos BodyMod.se har vi ett stort urval av navelpiercingar för gravida. Det är möjligt att få piercingarna i ett hav av annorlunda färger, motiv och former. Du kan bl.a. få en navelpiercing med en vacker sten i. Hos oss hittar du navelpiercingar till varje smak.

Hos BodyMod.se har vi navelpiercingar för gravida i en hög kvalitet. Du är altså som gravid kvinna säker på att du får en produkt som är 100% okej. Även om vår kvalitet är väldigt hög, så betyder det inte att våra priser är lika höga. Hos BodyMod.se vill vi sälja produkter av hög kvalitet till så låga priser som möjligt.

Som med alla andra piercingar är det viktigt att rengöra sin navelpiercing med jämna mellanrum. Hos BodyMod.se säljer vi också vårdprodukter, som hjälper dig med en effektiv rengöring av din piercing. Så ifall du vil undvika bakterier och inflammationer i din piercing, så rekommenderar vi att rengöra med våra vårdprodukter.

Vill du veta mer om navelpiercingar?

Om du gärna vill veta mer om navelpiercingar så rekommenderar vi dig att besöka vår blogg. På bloggen kan du hitta en massa information om navelpiercingar och piercingar generellt. Du kan bl.a. läsa om vilka material piercingarna är av samt vilka fördelar och nackdelar det finns med att välja det ena materialet istället för det andra.

Om du har en fråga som du inte kan hitta svar på i de artiklar som ligger på bloggen, så är du mer än välkommen att kontakta oss. Då ska vi försöka att ge dig det mest adekvata svaret som över huvud taget är möjligt..

Vi önskar dig all lycka i ditt vidare graviditetsforlopp.

PS. Graviditetssmycken kan också användas för män med ölmage :)