• 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Fraktkostnaden är gratis till hela Sverige.

Artiklar 1 till 48 av totalt 70

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2

Artiklar 1 till 48 av totalt 70

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Navelpiercing

Navelpiercingar är kända världen över, och är lite av en favoritpiercing bland unga tjejer. Du kan läsa mer om denna fascinerende piercing precis här.

Navelpiercing är en ytterst populär piercing

Navelpiercingen fick på allvar sitt stora genombrott under en högt profilerad modevisning där den precis så lika högt profilerade supermodellen Naomi Campbell bar ett mystiskt piercingsmycke i naveln. edan dess har dess popularitet vuxit snabbt och är i dag precis så vanlig som ett par hål i öronen. Navelpiercingen fångar speciellt de yngre tjejernas uppmärksamhet, men kvinnor ända upp i 50 års åldern har också börjat att få upp ögonen för denna piercing.

Vilket smycke ska jag välja till min navelpiercing?

I och med att navelpiercingen är så populär finns det såklart också många olika designer att välja mellan. Navelpiercingen är utan tvivel den piercing som det produceras flest designer till, vilket också tydeliggörs om man snabbkikar på BodyMod Shops stora urval.
En böjd stav är alltid det föredragna startsmycket till denna piercing, speciellt eftersom detta piercingsmycke lägger minimalt tryck på omgivningen medan piercingen läker. Smycken med hänge är väldigt populära, men bör endast användas i en färdigläkt navelpiercing. Hänget kan dra piercingen skevt, och ett vanligt standardsmycke är därför att föredra under hela läkningsfasen.

Gravid med navelpiercing

Om du blir gravid kan du absolut behålla din navelpiercing men det kräver att du byter till ett mer flexibelt material. Vi rekommenderar alltid PTFE då det är superflexibelt och samtidigt väldigt allergivänligt. Du kan självklart köpa dessa flexibla smycken här på shopen och du hittar en variant av navelpiercing for gravida här.