Laddar...

Öronpiercing med flera stendesigns och färger

49,00 kr
I lager

På bilden längre upp hittar du denna enkla öronpiercing, som finns i flera designs. Du kan bland annat välja mellan en hjärtdesign eller en droppdesign, som kommer att pryda framsidan av smycket. Måtten är:

Hjärta: 6x6 mm

Stjärna: 5x5 mm

Tårdropp: 6x4 mm

Utöver att du kan välja mellan flera designs, så kan du också välja mellan flera olika färger i de olika designerna på smycket.
Smycket har en trådstorlek på 1,2 mm och en längd på 6 mm, samt en kulstorlek på 3 mm. Kulan kan skruvas av och på, så när smycket ska i örat skruvas kulan av och på igen efter insättningen av smycket. Allt detta är samma för alla modeller, det enda som måste bestämmas, är designen på stenen som sitter på smycket och färgen på den gyllene stenen.
Det roliga med detta smycke är att du kan använda det på flera olika ställen i ditt öra – antingen är det tragus- eller helixpiercing du har fått piercad. Det finns många möjligheter för placeringen av smycket i ditt öra – du ska bara vara uppmärksam på att måtten på smycket ska passa måtten på din piercing. Som du kan höra är det rum för kreativitet med placeringen av detta smycke, så bara gå lös och låt kreativiteten leva fritt!

Detaljer
SKUBarbell-179
Trådtjocklek1.2 mm.
LåstypUtvändig tråd
TypeÖronpiercing
Längd6 mm.
MaterialKirurgiskt stål
Kulstorlek3 mm.
Är smycket limmat?Ja
Antal enheter1 stk.
Skriv Din Egen Recension
Du recenserar:Öronpiercing med flera stendesigns och färger
Ditt betyg
Öronpiercing med flera stendesigns och färger