Sveriges favoritshop för piercingsmycken
SPÅRAD LEVERANS ENDAST 49 KR. GRATIS ÖVER 349 KR.
FLERA BETALNINGSMETODER, INKLUSIVE KLARNA
Laddar...

Kulring med hjärtsten

89,00 kr
I lager

Kulringen är ett otroligt allsidigt smycke som kan användas i olika piercingar - sålänge måtten på ringen stämmer överens med måtten på din piercing. Smycket här kan bland annat användas i örat, näsan, ögonbrynet och så vidare. Placeringen är helt upp till dig där du tycker ringen kommer se bäst ut.

Smycket är dekorerad med en hjärtsten som kula. Kulan sitter fast på ringen med hjälp av de små hålen som sitter på den. Kulan är helt enkelt i spänning när den sitter i ringen. Det bästa med denna kula är att den har flera hål på sig så den kan sitta både horisontellt och vertikalt. Därutöver kan hjärtat vända sig medan den sitter i ringen. Du kan därför anpassa hjärtats placering till där ringen sitter.

Smycket är gjort av kirurgiskt stål och som du nog har märkt så finns det flera utgåvor på bilden längre upp. Det beror på att ringen har fått en beläggning som gör att du har flera färger att välja mellan. Du kan exempelvis få ringen i en guld utåva. Utöver det kan du också välja färg på hjärtstenen, trådtjockleken på ringen och sist men inte minst, diametern på ringen.

Kulstorleken varierar allt efter vilken diameter du väljer - kulan mäter nämligen 3 mm med 10 mm i diameter och 5 mm med 12 mm i diameter.

Detaljer
NamnKulring med hjärtsten
SKURing-131
LåstypCaptive bead ring
TypKulring
PlaceringÖrsnibb, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Daith, Septum, Navel, Bröstvårta
MaterialKirurgiskt stål
StentypKubisk zirkonia
PläteringstypStandardplätering
Antal enheter1 stk.
Skriv Din Egen Recension
Du recenserar:Kulring med hjärtsten
Ditt betyg
Kulring med hjärtsten