Sveriges favoritshop för piercingsmycken
SPÅRAD LEVERANS ENDAST 49 KR. GRATIS ÖVER 349 KR.
FLERA BETALNINGSMETODER, INKLUSIVE KLARNA
Laddar...

Kulring.-50%

34,50 kr Så lågt som 69,00 kr -50%
I lager

Om du letar efter ett nytt smycke i olika färger så är denna captive bead ring, även kallad kulring, perfekt för dig. Här får du möjligheten att välja mellan flera olika färger och storlekar. Du kan bland annat använda denna ring i din läppiercing, tragus, helix, näspiercing eller till bröstpiercingar.

Denna vackra kulring som du ser på bilden är gjord av kirurgiskt stål och har en tunn titan beläggning. Båda materialen är säkra och har inget nickel. De reflekterar ljuset på ett otroligt sätt, förutom den metalliska och guld modellen.

Den guldtitanpläterade modell har fått sin snygga färg från en äkta 14 karat guldplätering, vilket är det som gör att guldet också framstår så fantastiskt. Den blanka modellen är bara mikropolerat kirurgiskt stål utan någon form av plätering. Därför är den blanka modellen också en aning billigare än de andra.

Välj färgen och storleken på ringen som du önskar och den är snart hemma hos dig.
Detaljer
NamnKulring.
SKUU-Ring-5
Kampanj-50%
LåstypCaptive bead ring
TypBarbell
PlaceringÖrsnibb, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Näsborre, Septum, Lower labret, Angelbite, Spiderbite, Snakebite, Navel, Labia, Klitoris huva, Frenum, Hafada, Lorum, Bröstvårta
MaterialKirurgiskt stål
PläteringstypJonimplantation
Antal enheter1 stk.
Är smycket pläterat?Ja, hela smycket
Skriv Din Egen Recension
Du recenserar:Kulring.
Ditt betyg
Kulring.