Sveriges favoritshop för piercingsmycken
SPÅRAD LEVERANS ENDAST 49 KR. GRATIS ÖVER 349 KR.
FLERA BETALNINGSMETODER, INKLUSIVE KLARNA
Laddar...

Septumpiercing med aztek-design

119,00 kr
I lager

Är det unika och speciella smycken som du gillar så har du här hittat ett riktigt snyggt och läckert smycke till din septumpiercing. Det här smycket är en septumclicker där den lilla staven som öppnar och låser smycket bara klickas upp eller i när du ska ha din septumpiercing. Staven är samtidigt också den delen av smycket som går igenom själva piercingen i näsan.

Designen är enkel och är hämtad från en antik tid då folket aztekerna byggde och utsmyckade de enorma pyramiderna som de flesta av oss har hört talas om från historieböckerna. Mönstret sträcker sig från den ena änden av smycket till den andra. Det är precis lika speciellt med sin gamla mystik som aztekerna själva är.

Smycket finns i två olika modeller. Ifall du önskar en modern look kan du välja en snygg stålblank modell som passar till i stort sett allt. Vill du däremot hellre ha den gamla och lite mystiska stilen så kan detta häftiga smycke också hittas i en snygg guldfärgad variant med ett antikt utseende som passar perfekt till resten av temat.

Detaljer
NamnSeptumpiercing med aztek-design
SKUNose-129
Trådtjocklek1.2 mm.
LåstypGångjärn
TypSeptum clicker
PlaceringSeptum
Längd9 mm.
Ringdiameter11 mm.
MaterialKirurgiskt stål
PläteringstypStandardplätering
Antal enheter1 stk.
SekundärmaterialMässing
Är smycket pläterat?Ja, hela smycket
Skriv Din Egen Recension
Du recenserar:Septumpiercing med aztek-design
Ditt betyg
Septumpiercing med aztek-design