• 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Fraktkostnaden är gratis till hela Sverige.

Artiklar 1 till 48 av totalt 93

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2

Artiklar 1 till 48 av totalt 93

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Utförsäljning hos BodyMod.se

Hos BodyMod.se gillar vi att ha utförsäljning, för vi byter konstant ut våra smycken. Därför har vi gjort denna speciella utförsäljningssida där alla våra utförsäljningsprodukter får lov att vara. Vi har pressat ner priserna på våra utförsäljningsprodukter, vilket betyder att du kan spara en massa pengar på att köpa ditt piercingtillbehör här.

Kika igen våra utförsäljningssidor och bli inspirerad till att köpa några av de många fantastiska erbjudandena. Om du är på utkik efter billiga piercingprodukter så har du hamnat på helt rätt sida. Här har du möjlighet att göra några riktigt bra köp utan att kvaliteten på produkterna är dålig. Läs mer om vår stora utförsäljning nedan. Vi lovar dig att du inte blir besviken.

Många bra utförsäljningar hos BodyMod.se

Hos BodyMod.se har vi många produkter på rea. Det betyder att du kan hitta massor av bra erbjudande där det är möjlighet att spara en massa pengar. På vår rea har vi allt precis från blandade tungpiercingar och billiga kulringar till böcker om tatueringar och billiga töjningsmycken.

Ta dig god tid och titta igenom vår rea. Det finns inget tvivel om att du nog ska kunna hitta något som faller dig i smaken. Vi envisar oss på att göra vår rea av piercingar och andra tillbehör så spännande som möjligt. Det är viktigt för oss att våra kunder också har möjlighet att spara en massa pengar genom att hitta en produkt på vår rea.

Blandade tungpiercingar

Hos BodyMod.se har vi som sagt en massa olika produkter på rea. Vissa av dessa produkter är bl.a..blandade tungpiercingar. Dessa tungpiercingar av kirurgisk stål och akryl kan du faktiskt få för endast 5 kr. pr. stk. Ett helt vanvettigt pris för en tungpiercing som självklart är gjord av ett godkänt material (kirurgisk stål och akryl).

Om du behöver en ny och spännande tungpiercing, så är det bara att beställa medan de är billiga. Vi kan nämligen inte lova att vi kommer att ha dem på lager. Så agera och beställ redan idag.

Blandade navelpiercingar med akrylkulor

Vi har också blandade navelpiercingar på vår rea. För blott 5. kr. pr. stk. kan du just nu köpa en vacker och blandad navelpiercing. Alla våra navelpiercingar är alla utrustade med standardmått. Den medföljande staven är självklarte gjord av godkänd kirurgisk stål så det finns ingen anledning till bekymmer över kvaliteten.

De medföljande kulorna är gjorda av säker akryl och finns i massvis av olika färger, mönster och motiv. Om du vil göra användning av erbjudandedet innan det försvinner så ska du beställa redan idag. Det är ingen som vet om lageret är tomt imorgon.

Bra presentideer

Hos BodyMod.se har vi ofta många bra produkter på rea. Många av dessa produkter fungerar perfekt som presenter till din piercing-glada vän eller väninna – eller kanske någon i din familj. Även om produkten är på rea är det inte samma sak som att kvaliteten inte är hög. Därför kan du tryggt köpa din nästa piercingpresent på BodyMod.se och samtidigt spara en massa pengar.

Vi hoppas att du hittar något du kan använda på vår rea.

Prenumerera på RSS-kanal