• 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Fraktkostnaden är gratis till hela Sverige.

20 artiklar

per sida

20 artiklar

per sida

 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Hästskor till öronpiercingar

Om du gärna vill ha ett lite annorlunda piercingsmycke till ditt öra så är en hästsko ett riktigt bra val. Hästskor till öronpiercingar är ett snyggt och populärt piercingsmycke som är föredraget av många. Förutom att vara ett snyggt piercingsmycke så är hästskon ju också ett symbol för tur, så det är bara en extra bonus att ha en hästsko som öronpiercing.

Nedan kan du läsa mer om hästskor till öronpiercingar. Om du bl.a. gärna vill veta mer om vårt urval av hästskor så rekommenderar vi dig att läsa vidare. Genom att läsa vidare får du också ett par tips och tricks till hur du upprätthåller din piercing på en och frisk sätt.

Stort urval av hästskor till öronpiercingar

Hos BodyMod.se har vi ett omfattande urval av hästskor till öronpiercingar. Vi har hästskor i många olika färger och nyanser. Så om du behöver ett nytt piercingsmycke till öronen kan du med fördel välja en hästsko från vårt stora urval. Majoriteten av våra smycken som är formade som hästskor har antingen en kula i varje ända eller en spik (konformad spets) i varje ände.

Vi erbjuder hästskor till öronpiercingar till väldigt överkomliga priser. Även om priserna är väldigt rimliga kompromissar vi aldrig gällande kvaliteten. Vi envisar oss på att leverera en väldigt hög kvalitet som både våra kunder och vi kan vara stolte av. De produkter vi säljer kan vi stå för till 100%. Därför kan du alltid förvänta dig en kvalitetsprodukt samt en god kundservice när du handlar med BodyMod.se

Så upprätthåller du din piercing

Om du gärna vill att din piercing ska förbli fin och ren så bör du öppna öronen (Eller i detta fall ögonen) nu. Om du gärna vill upprätthålla sin piercing på bästa sätt så är det viktigt att man med jämna mellanrum rengör sin piercing. Om man inte rengör piercingen med jämna mellanrum kan det väldigt snabbt uppstå bakterier och infektioner som i värsta fall kan sluta med att du är tvungen att ta bort din piercing ur kroppen – och det är det ju ingen som är särskilt häftigt eller hur?

Nu tänker du: ”Hur rengör jag min piercing då?” Du rengör din piercing genom att köpa vårdprodukter, som är särskilt välägnade till den slags piercing som du har. Hos BodyMod.se har vi ett stort urval av olika vårdprodukter som alla kan hjälpa med att hålla din piercing ren på ett effektivt sätt. I vårt urval har vi bl.a. isotonisk saltvatten som är väldigt effektivt att rengöra piercingar med.

Älskar du piercingar och gärna vill veta mer om dem?

Om du kan svara ja på ovanstående frågor så är vår informationsblogg definitivt något för dig. Vi har nämligen en infoblogg där vi med jämna mellanrum skriver spännande artiklar om allt inom piercingbranchen. Det kan handla om nya piercingmetoder, nya material eller något helt annat.

Om du gärna vill veta mer om piercing så bör du besöka vår informationsblogg. Har du någon fråga som du inte kan hitta svar på så får du väldigt gärna ta kontakt med oss. Då kan vi nog hjälpa dig.

Så köp din nästa hästsko här och låt lyckan falla i handen på dig - Njut av din hästsko till din öronpiercing.