• 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Fraktkostnaden är gratis till hela Sverige.

Artiklar 1 till 48 av totalt 54

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2

Artiklar 1 till 48 av totalt 54

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Böjda stavar till ögonbrynspiercingar

Har du en ögonbrynspiercing? Då känner du säkert till de böjda stavarna till ögonbrynspiercingar. De böjda stavarna passar perfekt till din piercing i ögonbrynet. En sådan stav ger en läcker look och är ett väldigt populärt smycke i piercingvärlden.

I texten nedan kan du läsa mer om böjda stavar. Du kommer bl.a. att kunna läsa om hur du bäst upprätthåller och håller din piercing ren. Dessutom kommer du också att kunna läsa lite om vårt urval av böjda piercingstavar som vi har här på BodyMod.se.

Brett och spännande urval av böjda stavar hos BodyMod.se

I vår webbshop kan du hitta en massa böjda stavar i ett hav av olika former, färger och material. Vi har utan tvivel ett piercingsmycke till ögonbrynet för varje smak. Vårt stora urval omfatter bl.a. böjda stavar med stenar i sluten, multifärgade böjda stavarna med spikar i sluten och mycker mer.

Om du är på jakt efter nya piercingsmycken till ögonbrynet rekommenderar vi att du tar en titt på vårt urval . Du kan utan tvivel hitta ett smycke som faller dig i smaken.

Så håller du din böjda stav till ögonbrynspiercingar snygg och ren

När man har en piercing så är det viktigt att man med jämna mellanrum rengör den. Om du precis har gjort piercingen från din piercare ska du bland annat rengöra såret med isotonisk saltvatten morgon och kväll tills såret är läkt. När såret är läkt kan du nöja dig med att rengöra din piercing 1-2 gånger i veckan.

Med med jämna mellanrum att rengöra din piercing minimerar du risken att få inflammationer och infektioner. Det finns inte något värre än att få en rejäl infektion i sin piercing. Därför rekommenderar vi dig att hellre rengöra en gång för mycket en gång för lite.

Hos BodyMod.se säljer vi också vårdprodukter. Behöver du kvalitetsprodukter som väldigt effektivt kan hålla din piercing ren rekommenderar vi att du tar en titt på vårt stora urval av vårdprodukter. Vi har bl.a. isotonisk saltvatten som är väldigt effektiv för att rengöra nygjorda piercingar.

Vill du veta mer om böjda stavar och andra piercingar?

Om du gärna vill veta mer om piercingar så har vi faktiskt en informationsblogg, som är full av en massa spännande artiklar som bara väntar på att bli lästa av dig. På informationsbloggen kan du bl.a. läsa mer om hur du bäst upprätthåller din piercing samt vilka fördelar och nackdelar det finns i anknytning till att välja ett material framför ett annat.

På vår informationsblogg kan du hitta svar på en massa av dem frågorna som kan finnas i anknytning med piercingar. Om du inte kan hitta svaret på vår informationsblogg är du hjärtligt välkommen att kontakta oss. Då ska vi försöka besvara dina frågor så gott vi kan. Njut av din böjda stav till din ögonbrynspiercing.