• 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Fraktkostnaden är gratis till hela Sverige.

20 artiklar

per sida

20 artiklar

per sida

 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Hästskor till näspiercing

Hos BodyMod.se har vi ett stort urval av olika piercingsmycken. Vi har bl.a. piercingsmycken till läpparna, ögonbrynen, naveln osv. Vi har självklart också piercingsmycken till näspiercingar. En av de populäraste smyckena till näsan är hästskon.

Piercingsmycket ”hästskon” blir roligt nog kallat en hästsko eftersom smycket liknar skon på en häst. Det är ett väldigt vackert smycke som typiskt är utrustat med en kula i varje ända. Dock behöver det nödvändigtvis inte alltid vara kulor för slutet– det finns många variationer.

Nedan kan du läsa mer om hästskor till näspiercingar. Du kommer bland annat kunna läsa mer om vårt urval av hästskor till näspiercingar samt hur du bör upprätthålla din näspiercing. Njut av din hästsko till näspiercingen.

Vi har många snygga hästskor till näspiercingar

Behöver du en hästsko till din näspiercing så kan du med fördel hitta en hos BodyMod.se. Vi har nämligen många snygga hästskor på lager som bara väntar på att utsmycka din näsa. Vi har hästskor till näspiercingar i många olika färger och former, så du kan utan tvivel hitta något som faller dig i smaken. Kvaliteten av våra hästskor är självklart väldigt hög då vi inte säljer produkter som vi inte kan stå för till 100%. Vi fokuserar på att ha en hög kvalitet kombinerat med glada kunder.

Ta en titt på vårt snygga urval och hitta din nästa hästsko som ska pryda din näspiercing.

Upprätthåll din hästsko

Har du en piercing och vill du gärna att den också ser vacker ut i framtiden så är det nödvändigt att upprätthålla den. Man upprätthållar bäst sin piercing genom att med jämna mellanrum rengöra den från bakterier och annan smuts. Du ska både rengöra själva hästskon och piercingen.

Genom att rengöra hästskon och piercingen minimerar du risken för infektion. Något av det värsta man kan uppleva som piercad är en infektion eller inflammation. I många fall kan en infektion vara svår att bli av med.

Använd några av våra vårdprodukter för att se efter och vårda din piercing. Våra vårdprodukter är hyllade av branchen och verkar väldigt effektivt när der ska rengöras piercingar. Vi har vårdprodukter till alla typer och former av piercingar, så du kan utan tvivel hitta en produkt som kan hjälpa dig att upprätthålla din hästsko.

Läs de inspererande piercingartiklarna på vår informationsblogg

Om du gärna vill veta mer om piercingar, uttöjning, material, vårdprodukter m.m., så besök då vår informationsblogg. Här hittar du nämligen en massa spännande och djupgående artiklar som kan vara väldigt nyttiga för dig som gärna vill lära sig mer om piercing.

Om du exempelvis gärna vill läsa mer om ett specifikt material så kan du hitta en massa information på bloggen. Du kan också läsa om fördelar och nackdelar genom att välja ett material framför ett annat. Det finns massor av kunskap att hämta från vår blogg.

Lycka till med din hästsko till din näspiercing.