• 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Fraktkostnaden är gratis till hela Sverige.

Artiklar 1 till 48 av totalt 134

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artiklar 1 till 48 av totalt 134

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Fake piercingar

Många går runt och vill göra en piercing men är lite tveksamma över hur resultatet kommer att se ut. Det kan också vara så att du vill irritera dina föräldrar eller väninnor.

Fake piercingar liknar äkta piercingar

En fake piercing, eller en fake piercing, är en temporär piercing som är designad så att man inte kan se att den är fake. Piercingsmycket hålls typiskt på plats med hjälp av magneter.

Fake piercingar är inte permanenta

Det är viktigt att understryka att fake piercingar är något som man kan bära i ett par timmar eller under ett visst tillfälle. De är alltså inte för permanent bruk, men fake öronpluggs kan enkelt användas om du vill ha något som sitter fast likt en riktig öronring. Du ska speciellt vara försiktig med en fake tungpiercing då den kan falla av och sättas i halsen. Var därför alltid väldigt uppmärksam när den sitter i och lägg dig aldrig och sov med en fake tungpiercing.

Hitta många olika designer på fake piercingar här på shopen

På vår webbshop hittar du ett brett urval av alla möjliga slags fake piercingsmycken, som t.ex. till tungan och läppen. Om du har en speciell önskan om fake piercingar så är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice. De är alltid redo med rätt råd och vägledning.

Om du är osäker på om piercing är något för dig borde du prova vår fake piercing

Du kanske tvekar på om det är rätt med en piercing, och då är en fake piercing ett bra sätt att testa på hur det kommer att se ut innan du tar ett slutgiltigt beslut. På så sätt är du säker på att resultatet blir precis som du alltid har önskat och föreställt dig. Det har blivit väldigt vanligt att testa på detta sätt och eftersom fler och fler kunder gör detta finns det självklart också ett ökat urval av dessa smyckestyper.