Laddar...

Navelsmycke med fräck text

79,00 kr
I lager

Lick My Pussy, Sexy Bitch eller kanske Fuck Me - Det finns många "statements" och det är helt upp till dig och din attityd vilka av dessa coola smycken som ska pryda din navel. Oavsett vilken av de många modellerna som du väljer så kommer din piercing på ett eller annat sätt orsaka uppmärksamhet. En sak är säkert; Visa inte din navelpiercing för dina mor- och farföräldrar om du fortfarande vill vara deras favorit barnbarn.

Den här navelpiercingen är gjord av kirurgiskt stål som är ett mycket slitstarkt material. Kirurgiskt stål rostar inte och kommer inte att missfärgas vid normal användning. Om det kommer lite skit på smycket i form av tvålrester och annat skräp så kan det lätt tvättas bort och smycket kan poleras skinande blankt igen.
Bindkulans text är skriven på en bakgrund i färger som står i fin kontrast till resten av kulan. Kulan är nästan kupol-formad och bindkulan i sig är på denna modell även större än vad den vanligtvis är. En normal navelpiercing har en bindkula på 7 eller 8 mm. Denna bindkulas "gauge" är även hela 10 m i diameter.

Detaljer
SKUBelly-410
Trådtjocklek1.6 mm.
LåstypUtvändig tråd
TypNavelstav
PlaceringNavel, Isabella, Fourchette, Klitoris huva
Längd10 mm.
MaterialKirurgiskt stål
Kulstorlek5 mm.
Bindkula10 mm.
Är smycket limmat?Ja
Antal enheter1 stk.
Skriv Din Egen Recension
Du recenserar:Navelsmycke med fräck text
Ditt betyg
Navelsmycke med fräck text