Navelpiercing av kirurgiskt stål med invändig gänga

Tillgänglighet: I lager

49,00 SEK
Produktbeskrivning
Detaljer

Denna navlepiercing är bland det närmaste man kan komma på ett bassmycke. Det är inte utrustat med varken stenar eller stora hängen. Piercingen består helt enkelt bara av en böjd stång med en övre och undre kula. Det enda som kanske är lite annorlunda med den här modellen är sättet som den övre kulan sitter fast på staven. Med en vanlig navelpiercing skruvas kulan ned på staven, men på denna modell skruvas kulan ned i staven. Detta innebär att denna modell inte har något gänga som är synlig på staven eftersom att gängan sitter i själva staven. Det är en stor fördel när smycket ska sättas in i naveln eftersom att gängans vassa kanter därmed inte kan förstöra inne i själva hålet.

Navelsmycket kan väljas i fyra olika längder där modellen på 6 mm. har en toppkula på 3 mm. och en bottenkula på 5 mm. Modellen med en längd på 8 mm. har en toppkula på 4 mm. och en bottenkula på 6 mm. Till sist har de två modellerna med en längd på 8 mm. och 10 mm. toppkulor på 5 mm. och bottenkulor på 8 mm. Så ju kortare stav du väljer, desto mindre blir kulorna också. Men de passar proportionellt tillsammans, så den lilla modellen ser inte för hård ut med två stora kulor.

Mer information
Mer information
Varunummer Belly-276
Antal enheter 1 stk.
Alla har inte användning för två smycken. Därför säljer vi inte våra piercingsmycken i set, och därför är alltså alltid priset för våra piercingsmycken alltid per. stk. om inget annat är angivet. Vid set är priset självklart pr. set och inte pr. stk. i setet, och det handlar naturligtvis då om en av varje modell i setet.
Trådtjocklek 1.6 mm.
Trådtjocklek är måttet för ett smyckes tjocklek, som t.ex. tjockleken på en stav. Detta är viktigt att veta så att man vet vilken gänga som ska vara i de kulorna som man skruvar på. Trådtjockleken ska alltid passa i enlighet med piercinghålet och gängan på de kulorna som man skruvar på.
Material Kirurgiskt stål
Det här smycket är gjort av kirurgiskt stål, vilket är standardmaterial i piercingbranschen och det frisätter inte nickel. Om du t.ex. tåler silversmycken så får du inga problem med kirurgiskt stål. Om du istället lider av nickelallergi så rekommenderar vi att du endast använder titan. Observera att det kan vara så att endast den delen som förs genom huden är gjord av kirurgiskt stål.
Är smycket limmat? Ja
Lim har använts under tillverkningen av detta smycke. Det kan t.ex. handla om stenar som det har limmats på kulor eller andra dekorativa element som sitter fast med lim. Lim kan upplösas under vatten och därför rekommenderar vi att det här piercingsmycket används till vardagligt bruk eftersom det utsätts för vätska när du duschar, utövar sport, osv.
Returrätt Ja
Du har 30 dagars full returrätt på denna produkt.
Recensioner
Skriv din egen recension
You're reviewing: Navelpiercing av kirurgiskt stål med invändig gänga
Vilket betyg ger du denna produkt? *
  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg
Kundbilder

Få en rabattkod på 10% som du kan använda vid ditt nästa köp genom att lägga till bilder av produkter som du tidigare har köpt hos oss. 

Har du köpt den här produkten och skulle kunna tänka dig att visa den för andra? Då kan du lägga till upp till tre bilder av produkten. Om det handlar om smycken så föredras bilder där man har på sig smycket.
Observera att syftet med detta är att sälja produkter till andra kunder, vilket är varför bilden ska vara av bra kvalitet. 

En rabattkod på 10% för varje godkänd bild skickas till dig via mail. 

Kundbilder