• 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Fraktkostnaden är gratis till hela Sverige.

28 artiklar

per sida

28 artiklar

per sida

 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Stora piercingsmycken

1,2 mm. och 1,6 mm. trådtjocklekar passar inte alla. Vill du också använda piercingsmycken med större mått i hög kvalitet till vassa priser? Då har du kommit till helt rätta ställe.

Big Gauge Piercingar

Hos BodyMod.se har du nu möjlighet att shoppa piercingsmycken till dina uttöjda hål utan att behöva uppge din kreditkortsinformation från skumma utländska hemsidor. I denna kategori kan du kunna hitta piercingsmycken i storlekar från 1,6 mm. upp till 12 mm. i alla material, färger och utformningar. Skulle det fattas något så kan du fråga vår kundservice – då ska vi glädligen försöka att fixa det du jagar.

Töjning av piercingar

Har du redan ett hål på t.ex. 5 mm. är stora smycken också ett sätt för dig att utvidga det upp till större storlekar. Med tunga piercingsmycken i kirurgisk stål kan du göra så kallad ”Deadweight töjning, där du låter piercingsmycket och tyngdkraften göra arbetet i stället för en taper. De tunga smyckena kan med fördel också användas när lite extra vikt önskas.

Stora piercingar i vardagen

Om du inte vill ha tunga piercingsmycken till vardags och samtidigt inte vill att dina piercingar ska växa ihop igen, så är våra stora piercingsmycken i akryl eller silikon kanske något för dig. Dess vikt i kombination med stora trådtjocklekar gör att du kan använda dem i vardagen helt utan problem. Speciellt de flexibla smyckena av silikon samt de oändliga akrylsmyckena föredras av många.

Valet är ditt och vi hoppas att du hittar något som faller dig i smaken.