• 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Fraktkostnaden är gratis till hela Sverige.

39 artiklar

per sida

39 artiklar

per sida

 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Industrial piercing

Industrial piercingar, eller industriella piercingar som de också kan kallas för, till öronpiercingar är långa och snygga stavar som fungerar perfekt som ett smycke till örat. Industriala piercingar är kända för att vara väldigt snygga och det är bl.a. därför att de är så populära bland personer med öronpiercingar. Industriala stavar är nämligen ett väldigt vackert smycke till örat.

Här på sidan kan du läsa mycket mer om dessa industrial piercingar. Hos BodyMod.se har vi ett stort urval av industrial stavar till öronpiercingar. Det här urvalet kan du läsa mycket mer om nedan.

Njut av din industrial piercing till din öronpiercing.

Vi har ett stort urval av snygga industrial piercingar till öronpiercingar

Här på webshopen kan du hitta många olika typer av industrial piercingar. Vi har bl.a. långa stavar i många olika metallfärger. Förutom detta kan du också hitta de långa stavar i ett hav av olika nyanser. Hos BodyMod.se kan du bl.a. hitta industrial piercingar med ett motiv format som ett kors, vilket är ett riktigt vackert och speciellt smycke. Dessutom har vi också ett ”roligt” urval där du exempelvis kan hitta en industrial piercing med skägg – en piercing som passar perfekt för ”Movember” månaden då många män sparar ut ett skägg som symbol på att de stödjer gemenskapen mot prostatacancer.

Hur väljer man det rätta industrial smycket?

Valet av piercingsmycke beror mycket på vilken stil du har. Om du tycker om fest och färger så är en industrial piercing i starka färger definitivt ett smycke du kommer att gilla. Är du däremot lite mer för en mer enkel och stilren look så kan en lång stav med motiv format som ett kors i en matt färg vara perfekt för dig. Det handlar alltså mycket om att kika på sin egen stil och sedan försöka att hitta ett smycke som matchar.

Vi rekommenderar att du ger dig tid för att se vårt urval igenom. Efter någon tid när du har kikat igenom våra industrial piercingar igenom borde du ha en idé om vilket smycke som passar dig och din stil bäst.

Industriala piercingar ska rengöras med jämna mellanrum med vårdprodukter

Som med alla andra piercingar så ska industrial piercingar självklart också med jämna mellanrum rengöras för att undvika infektion. Hos BodyMod.se har vi ett stort urval av vårdprodukter, som kan hjälpa dig med att hålla din industrial piercingren och läcker. Vi rekommenderar att köpa vårdprodukter när du köper din piercing hos BodyMod.se. Våra vårdprodukter är hyllade och effektiva. Därför kan du med lugnt göra din piercing ren med våra produkter.

Hur kan jag hitta mer information om piercingar?

Om du bara inte kan få nog av att läsa om piercingar och liknande så var inte orolig. På vår infoblogg har vi samlat en massa inspererande artiklar om piercingar för dig som gärna vill veta mycket mer om piercing, uttöjning, vårdprodukter osv. I fall du vill veta mer rekommenderar vi dig att besöka vår informationsblogg. Här borde det finnas möjlighet att få en massa och ny information om piercingvärlden.

Om du har frågor eller kommentarer om industrial piercingar till öronpiercingar så är du mer än välkommen att kontakta oss.