• 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Fraktkostnaden är gratis till hela Sverige.

Artiklar 1 till 48 av totalt 146

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Artiklar 1 till 48 av totalt 146

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Intimpiercingar

Intimpiercing blir mer och mer populärt, speciellt bland den yngre generationen. Motivationen till att göra en intimpiercing är olika från person till person men delas oftast upp i 2 anledningar; stimulering och estetiska anledningar. Läs mycket mer om intimpiercing i denna text.

Intimpiercing och samlag

Omedelbart efter att du har gjort en intimpiercing är det en bra idé att vänta några veckor innan du blir sexuellt aktiv igen. Var uppmärksam på att den nya piercing inte utsätts för våldsamma påverkningar samt kroppsvätskor. Ni ska använda kondom tills att piercingen är färdigläkt, även om ni har varit ett stadigt par under en lång tid. Anledningen till detta är att det finns en allvarlig infektionsrisk i samband med att bruka sex med ett öppet sår (som en ny piercing ju är). Detta eftersom att våldsamma påverkningar av den ny piercingen kan skada denna onödvändigt och resulterar ofta i mjukning och utstötning av piercingsmycket. Var därför mycket uppmärksam på att ta hand om piercingen så länge den läker.

Intimpiercing för kvinnor

Kvinnor har oftast en liten annan motivation för att bli intimpiercade än män. Kvinnor blir själva stimulerade av en piercing i underlivet, men deras piercing stimulerar sällan deras partner. Det finns många olika möjligheter och vissa är mer stimulerande än andra. Några piercingar är inte alls stimulerande utan görs endast för syns skull. Det är alltid en bra idé att uppsöka en profesionell piercare när du ska intimpiercas då han/hon kommer att kunna ge dig optimal behandling och vägledning i anknytning med din nya piercing.

Intimpiercing och graviditet

Att bli gravid är en lyckofylld omständighet och det behöver tur nog inte att betyda något för din piercing. Det är viktigt att du inte blir piercad under en graviditet men ifall du redan har en piercing kan du lätt behålla den. Du ska under hela graviditeten fortsätta med att ha smycket sittande i. Under själva födseln ska du ta bort smycket för att undvika att smycket blir uttryckt när könsorganen utvidgas. Efter födseln kan du sätta smycket tillbaka igen. Om du är osäker kan du alltid kontakta din piercare eller rådgöra med din läkare.

Intimpiercingar till män

Intimpiercingar har ofta en stimulerande funktion för mäns partner och är därför populärtbland dem som gärna vill kunna ta i lite extra. Man kan lätt använda kondom som intimpiercad, dock med försiktighet ifall du använder väldigt stora smycken. I sådant fall är det en bra idé att använda glidmedel inne i kondomen för att undvika friktion. Var också uppmärksam på att stora smycken kan förstöra kvinnans pessar eller andra slags skydd. Om kondomen sitter väldigt stramt och klämmer piercingen ska man byta ut kondomen till en större. Normalt kommer en manlig intimpiercing stimulera kvinnan men det finns kvinnor som tycker att det är obehagligt. Särskilt piercingar som Apadravya och Ampallang är kända för att irritera under samlag. Det ska dock understrykas att störstadelen av kvinnorna uppnår stor stimulation under samlag med en intimpiercad man.

Intimpiercing - Val av piercingsmycke

Enstaka intimpiercingar som t.ex. en Dydoe piercing kräver att mannen är omskuren. Men i överlag kan de flesta männen bli intimpiercade. Vilka smycken du ska välja beror i hög grad på vad du vill uppnå. Piercinger som t.ex. Prins Albert, Apadravya och Ampallang piercingar kräver en mätning av penis i erigeret tilstand för att säkra optimal passform för smycket. En tumregel är att du mäter avståndet mellan ingångs- och utgångshål och sedan lägger 0,5-1 cm till. I kvinnors fall är det mer satt i system med vad du ska använda då deras könsorgan inte ändrar sig väsentligt under samlag. Som utgångspunkt ska man välja den smyckedesign som stimulerar mest möjligt, t.ex. kommer en klitorisförhudspiercing som ge optimal stimulation med en ring, medan den piercingen kräver en rak stav ifall den görs lodret.
Är du osäker på vad du ska välja kan du alltid kontakta vår kundservice som alltid är redo med det svar du söker.

Ta reda på mer om de olika piercingarna genom att klicka på den du vill läsa om.

Manliga intimpiercingar: Ampallang piercing, Apadravya piercing, Dydoe piercing, Frenum piercing, Hafada piercing, Prins Albert piercing og Lorum piercing.

Kvindelige intimpiercinger: Christina piercing, Isabella piercing, Klitorisförhud piercing, Klitoris piercing, Piercing i blygdläpparna og Prinsesse Albertina piercing.