• 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Fraktkostnaden är gratis till hela Sverige.

Artiklar 1 till 48 av totalt 86

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2

Artiklar 1 till 48 av totalt 86

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Dermal anchor piercing

Dermal anchor är helt klart en av de snyggaste piercingarna man kan få, och de piercingsmycken som du kan få just till denna piercing är ännu snyggara. Dermal anchor har många olika namn. Typiskt kommer du att stöta på namn som Micro-dermal, One-Point piercing, och självklart det kändaste namnet: Dermal anchor.

I texten nedan kan du läsa mer om dermal anchosr. Du kommer bl.a. få bättre kunskap om vårt stora urval av piercingsmycken till dermals. Nederst på sidan har du möjlighet att få mer information om piercingar.

Gillar du dermal anchors? Läs då vidare här.

Hos BodyMod.se har vi ett snyggt och spännande urval av Dermals

Vi är stolta att ha ett så pass stort urval av piercingsmycken till dermals. Hos oss kan du hitta många olika piercingsmycken i massvis av nyanser. Så vare sig du gillar dermals med sten, dermals i guldbelagda färger eller något helt annat så har vi något som faller dig i smaken. Just nu har vi faktiskt en dermal med design av skruvmotorik i fall det skulle vara av intresse. Ta en titt på vårt stora urval och låt dig frestas till att köpa din nästa dermal anchor.

Bra att veta om dermal anchors

Om du är den lyckliga ägaren av en dermal anchor eller en micro-anchor så har du möjlighet att byta ut toppkulan – och det är riktigt smart. Gemensamt för alla våra piercingsmycken där toppkulan kan skruvas av är måtten på trådtjockleken. I Europa använder vi i stort sett samma mått till trådtjockleken vare sig du befinner dig i Spanien eller Sverige. Därför kan du lugnt beställa en toppkula/platta härifrån utan att tvivla på om den passar i din dermal anchor piercing.

100% säkra material i dermal anchors

Materialen som våra piercingsmycken till dermals görs i är antingen kirurgisk stål eller titan. Därför ska du som nickelallergiker inte vara orolig då varken kirurgisk stål eller titan frisätter nickel. Kirurgisk stål och titan är två härdade material som passar riktigt bra till piercingsmycken. I vårt urval av piercingsmycken till dermals kan du endast hitta smycken som är gjorda av antingen kirurgisk stål eller titan.

Hur vårdar jag bäst min piercing?

Om du gärna vill vårda din piercing så bra som möjligt så bör du använda några av våra vårdprodukter. Hos BodyMod.se har vi ett stort urval av olika vårdprodukter som alla kan hjälpa dig att få en frisk och ren piercing. Om du gärna vill ha en bestämd guide över hur du rengör din piercing så kan du hitta denna på vår informationsblogg.

Läs mer på vår informationsblogg om piercingar

Om du gärna vill veta mer om piercingar så bör du ge vår informationsblogg ett besök. Förutom att kunna läsa vår guide över bra hygien kan du bl.a. också läsa om de olika material som används för att göra piercingar med. Det finns ett hav av artiklar och inlägg och väntar på att bli läst av dig. Njut av din dermal anchor.