• 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Fraktkostnaden är gratis till hela Sverige.

36 artiklar

per sida

36 artiklar

per sida

 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Lösa piercingkulor

Lösa piercingkulor är perfekta för att ge dina piercingar något lite extra. Diverse lösa piercingkulor finns i massvis av olika motiv, färger och utformningar. Det betyder att du kan göra ditt piercingsmycke väldigt individuellt genom att välja en piercingkula som skiljer sig ut från mängden och samtidigt är väldigt vacker.

Här på sidan hittar du en massa olika lösa piercingkulor för bl.a. tungpiercingar och navelpiercingar. I fall du vill göra din piercing extra speciell så ska du ta en titt på vårt stora urval . Nedan kan du läsa mycket mer om våra olika lösa piercingkulor.

Stort urval av lösa piercingkulor hos BodyMod.se

Vi har ett rejält urval av diverse lösa piercingkulor här hos BodyMod.se. Du kan hitta allt från guldbelagda till självlysande piercingkulor. Majoriteten väljer att köpa en lös piercingkula så att de kan piffa upp deras nuvarande piercing lite extra.

Det smarta med lösa piercingkulor är att de som sagt är lösa och därför kan bytas ut efter vilja. Det betyder exempelvis att du kan om du har blivit trött på din nuvarande kula bara kan köpa köpa en ny spännande kula och byta ut den gamla. Det kan också vara så att du till bestämda tillfällen väljer att använda en lite finare piercingkula än du annars använder till dagligt bruk. Det är inget tvivel om att det finns massor av möjligheter med de olika piercingkulorna vi har här på BodyMod.se

Köp ett häftigtpiercingkula till t.ex. din tungpiercing

På den här sidan hittar du massor av olika lösa kulor till din tungpiercing. En tungpiercing är en piercing som ofta ses av de personer som du står nära. Därför finns det inte något bättre än att imponera dessa personer med en helt ny lös piercingkula i en vacker design. Ta dig lite tid här på sidan och hitta den kula som passar precis just dina behov. Vi har en massa kulor för din tungpiercing till väldigt överkomliga priser.

Utsmycka din navelpiercing med en smart piercingkula

Förutom att ha lösa kulor till tungpiercingar så har vi självklart också lösa kulor till navelpiercingar, läppiercingar och alla andra typer av piercingar. Här på sidan kan du därför också hitta ett rejält urval av olika lösa piercingkulor till navelpiercingen. En hel del män tycker att navelpiercingar på kvinnor är väldigt attraktivt. Därför bör du som kvinna hitta en piercingkula som symboliserar vad du står för – Det kan definitivt ha en väldigt positiv verkan på den man eller kvinnan som du vill imponera på. Om du exempelvis är en person som gillar fest och färger så kan en lös kula med en massa färger vara att föredra.

Kom ihåg att rengöra din piercing vid utbyte

När du rör och/eller byter ut din piercing är det viktigt att rengöra nogrannt. Därför ska du också komma ihåg att rengöra din piercing när du byter piercingkula. Om du inte gör det är risken att det blir inflammation i piercingen väldigt stor. Därför rekommenderar vi alltid att köpa några av våra vårdprodukter i fall du inte i förväg har vissa för att rengöra din piercing. Om man vill ha en vacker piercing så ska man komma ihåg att rengöra med jämna mellanrum.