Sveriges favoritshop för piercingsmycken
SPÅRAD LEVERANS ENDAST 49 KR. GRATIS ÖVER 349 KR.
FLERA BETALNINGSMETODER, INKLUSIVE KLARNA
Laddar...

Isotonisk saltvatten

159,00 kr
I lager

Isotonisk saltvatten är för dig som gärna vill ta hand om din nya piercing. Isotonisk saltvatten skyndar på läkningen och är inte alls skadligt för kroppen.

Men isotonisk saltvatten finns i många olika behållare. Detta är en av de absolut smartaste på marknaden, här är varför:

Blue Wave™ från Tattoo Goo kommer i en helt fantastisk smart behållare. I motsats till den vanligaste behållaren där man ska hälla innehållet över i en annan behållare när det ska användas har Blue Wave™ en smart spray-funktion.

Med Blue Wave™ isotinisk saltvatten, sprejar man saltvattnet direkt på området som ska rengöras. Man utsättar därför inte resten av saltvattnet i behållaren för bakterier eller liknande. Dessutom gör spray-funktionen denna flaska isotonisk saltvatten att du inte använder onödigt mycket.

Saltvattnet blir levererad sterilt och i perfekta förhållanden. Du behöver alltså inte längre experimentera dig fram till den rätta upplösningen, alltid göra nytt saltvatten varannan dag eller en gång i veckan, denna flaska sparar dig för alla problem.
Det enda du bara ska vara uppmärksam på är att du inte får saltvattnet i ögonen.

Flaskan mäter ca 11.7 x 4.4 x 3 cm och innehåller hela 59 mm steril saltvatten.

Hur användas isotonisk saltvatten?

Isotonisk saltvatten användas alltid ihop med ett annat reningsmedel. När en piercing är ny, rekommenderas det typiskt att man rensar den två gånger dagligen. Exempelvis morgon och kväll samt håller en bra hygien med en daglig  dusch.

En gång om dagen ska din piercing rensas med en PH-neutral tvål eller en mild klorhexidin och isotonisk saltvatten.

Tvålen eller klorhexidinan dödar bakterier och låter din kropp fokusera på läkning jämfört med att döda bakterier. Isotonisk saltvatten utnyttjar man alltid efter reningsmedlet då det går in och påskyndar hela läkningsprocessen. Isotonisk saltvatten gör det enkel för kroppen att läka så man snabbare kommer över den farliga läkningsperioden och minimerar chansen för stora sår.

Isotonisk saltvatten användas både morgon och kväll, däremot tvål eller klorhexidin används endast en gång dagligen.

Kom ihåg att att du aldrig ska ta ut dina piercingsmycken medan du rengör din piercing. Piercingsmycken ska alltid förbli i kroppen under hela läkningsperioden.

Till vilka piercingar användas isotonisk saltvatten?

Isotonisk saltvatten användas till i stort sett alla vanliga piercingar som är placerad i den mänskliga kroppen, exempelvis navel, bröstvårta, öronpiercing, dermal, näsa, läpp och intima piercingar.

Ja, listan är längre. Så om du är trött på att göra saltlösning och vill ha ett mer bekvämt och praktiskt alternativ så lägg denna produkt i din kundvagn.

Om du istället vill förbereda den hemma så läs på hur du gör en hemmagjord isotonisk saltvattenlösning.

Detaljer
NamnIsotonisk saltvatten
SKUCare-Saline
TypEftervård produkt
Innehåll59 ml.
Antal enheter1 stk.
Skriv Din Egen Recension
Du recenserar:Isotonisk saltvatten
Ditt betyg
Isotonisk saltvatten