Isotonisk saltvatten

Tillgänglighet: I lager

119,00 SEK
Produktbeskrivning
Detaljer

Isotonisk saltvatten är för dig som gärna vi passa bra på din nya piercing. Isotonisk saltvatten fremskynder helingen och är inte alls skadligt för kroppen.

Men isotonisk saltvatten finns i många olika beholder. Detta är en av de absolut smarteste på marknaden, här är varför.

Blue Wave™ från Tattoo Goo kommer i en helt fantastisk smart beholde. I motsats till de vanligaste beholderer där man ska hälde innehållet över i en annan beholder när det ska användas har Blue Wave™ en smart spray-funktion.

Med Blue Wave™ isotinisk saltvatten, sprayer man saltvattenet direkt på området där som ska rense. Man utsättar därför inte resten av saltvattenet i beholderen för bakterier eller liknand. Dessutom gör spray-funktionen denna flaske isotonisk saltvatten dröj i brug.

Saltvandet blir levererad sterilt och med det helt perfekta blandingsforhol. Du behöver alltså inte längre eksperimentere dig frem till den rätta oplösning, konstant göra nytt saltvatten varje annan dag eller en gång i veckan då denna flaske sparar dig för alla problemne.
Det enskilda du bara ska vara uppmärksam på är att du inte får saltvattenet i ögonen.

Flasken mäter 11,7 x 4,4 x 3 ca. och innehåller hela 59 mm. steril saltvatten.

Hvordan användas isotonisk saltvatten?

Isotonisk saltvatten användas alltid ihop med ett annat rensemidde. När en piercing är ny, rekommenderas det typiskt att man renser den två gånger daglig. T. e. morgen och kväll samt håller en fornuftig hygien med ett dagligt bad.

En gång om dagen ska din piercing renses med en PH-neutral säbe eller en mild klorhexidin och isotonisk saltvan. (Om du ska använda säbe eller klorhexidin kan du läsa mer om i vår gratis renseguides her. )

Säben eller klorhexidinan dräber bakterierne och gör din kropp i stand att fokusere på läkning jämfört med att dräbe bakterie. Isotonisk saltvatten benytter man alltid efter rensemidlet då det går in och fremskynder hela läkningsprocessen. Isotonisk saltvatten gör det enkel för kroppen att hela så man snabbare kommer utöver den farliga läkningsperiode och minimerer chansen för stora grimme ar.

Isotonisk saltvatten användas både morgen och avten, däremot säbe eller klorhexidin besvära digllt endast användas en gång dagligt.

Kom ihåg att att du aldrig ska ta dina piercingsmycken ut, imens du renser din piercing. Piercingsmycken ska alltid forblive i kroppen under hela läkningsperioden.

Till vilka piercingar användas isotonisk saltvatten?

Isotonisk saltvatten användas till i stort set alla vanliga piercingar som är placerad i den menneskelige kroPS. Det gälder också de mest populäre piercingar så som:

  • Navelpiercinger
  • Bröstpiercinger
  • Öronpiercinger
  • Dermal anchor
  • Ögonbrynspiercinger
  • Näspiercinger
  • Intimpiercinger
  • Läbepiercinger

Ja listen kan bli uendelig lång.

Så ifall är trät av att blande isotonisk saltvatten själv eller du bara behöver något i en fart så beställ idag med vår expressleverans.
Alternativt kan du också göra det själv med vår salt till hjemmelavet saltvatten.

Mer information
Mer information
Varunummer Care-Saline
Antal enheter 1 stk.
Alla har inte användning för två smycken. Därför säljer vi inte våra piercingsmycken i set, och därför är alltså alltid priset för våra piercingsmycken alltid per. stk. om inget annat är angivet. Vid set är priset självklart pr. set och inte pr. stk. i setet, och det handlar naturligtvis då om en av varje modell i setet.
Innehåll 59 ml.
Returrätt Ja
Du har 30 dagars full returrätt på denna produkt.
Recensioner
Kundrecensioner (12)
Funkar verkligen
Betyg
Man kan göra det själv men fördelen med den här är att det alltid är sterilt. Jag a hade inflammation i min piercing och efter att par dopp med en intimtvål och det här saltvattnet så gick det inte långt tid innan inflammationen var helt borta. Review by Karen
Fungerar kanon som spray
Betyg
Saltvattnet fungerar fö det första utmärkt. Men sprayfunktionen i ena änden är helt enkelt genial. Det fungerar super och det känns som att jag kommer åt ställen med saltvattnet som jag annars inte skulle ha gjort. Rekommenderas varmt. Review by Morten S.
Riktigt bra
Betyg
Jag rekommenderar den här produkten eftersom att den tog bort en inflammation som jag hade i min navelpiercing. Kan rekommenderas. Review by Ella G.
Gör vad det är till för
Betyg
Fungerar precis som beskrivet, kan bara rekommenderas Review by Peter
Fungerar helt som det borde
Betyg
Jag hade inflammation i en piercing och blev rådd att kika in här och köpa saltvattnet. Använde det i ca. 5 dagar och sedan var inflammationen borta. De första 2-3 dagarna hände ingenting, men sedan gick det fort.
Rekommenderar absolut saltvattnet...
Review by Jeppe
Alltså så mycket enklare!
Betyg
Har nu haft den här flaskan i typ en vecka och fan vad mycket lättare det är än att göra det själv. Det är nog dom bästa pengarna jag har spenderat på länge. Många rosor till er för flaskan! Review by Julie
Bättre än det hemmagjorda
Betyg
Jag har alltid gjort saltvatten själv men den här är ju tusen gånger bättre och mer effektiv än saltvattnet som jag gör själv. Plus att man inte behöver hålla på och krångla med steriliseringen.***** :))) Review by Kenneth
Effektivt och lätt
Betyg
Det fungerar jättebra och är riktigt enkelt att använda. Kan verkligen rekommenderas. Review by Camilla
Jättebra produkt
Betyg
Jag hade lite problem med att mina två nya piercingar inte ville läka - hade dock ingen inflammation. Men när jag började använda detta sprej gick det faktiskt rätt så snabbt. Superenkelt att använda :-) Review by Ann
Verkligen super bra
Betyg
Allt var precis som det stod. Kan bara rekommenderas. Review by Mslogee
Överraskande bra!
Betyg
Kan anbefale at købe den, hvis man har betændelse i sine piercinger!
Hade en stor "bula" under min tragus piercing som hade blivit öm. Jag provade med vanligt hemmagjort saltvatten, vilket hjälpte till lite. Så köpte jag den här efter några dagar och såg snabbt resultat! Nu är min bula nästan borta!
Är så glad över resultaten!
Review by Katrine
Supergott
Betyg
Kan endast säga att jag är tillfreds med köpet. Fick inflammationen i min helix att försvinna. Review by Cheanne
Skriv din egen recension
You're reviewing: Isotonisk saltvatten
Vilket betyg ger du denna produkt? *
  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg
Kundbilder

Få en rabattkod på 10% som du kan använda vid ditt nästa köp genom att lägga till bilder av produkter som du tidigare har köpt hos oss. 

Har du köpt den här produkten och skulle kunna tänka dig att visa den för andra? Då kan du lägga till upp till tre bilder av produkten. Om det handlar om smycken så föredras bilder där man har på sig smycket.
Observera att syftet med detta är att sälja produkter till andra kunder, vilket är varför bilden ska vara av bra kvalitet. 

En rabattkod på 10% för varje godkänd bild skickas till dig via mail. 

Customer Product Images

Kundbilder