• 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Fraktkostnaden är gratis till hela Sverige.

Verktyg

Artiklar 1 till 48 av totalt 49

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2

Artiklar 1 till 48 av totalt 49

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Verktyg till piercingar

Sedan tidens början har piercing varit en utbredd utsmyckningsteknik bland världens invånare. Det har faktiskt funnits bevis på att piercingar i öronen har funnits för flera tusen år sedan. Piercingar har alltså varit väldigt populära och så har det alltid varit bland stora delar av världens befolkning.

Hur bar man sig åt för att pierca för flera tusen år sedan? För flera tusen år sedan var verktyget till piercingar väldigt primitivt. Man kan föreställa sig en indian som har gjort hål i öronen med hjälp av en väldigt spetsig pinne. Idag är de verktyg man använder till piercingar mycket mer humana och professionella.

Professionellt verktyg för piercingar

Idag är det möjligt att köpa professionell utrustning till piercingar som gör det en ren barnlek att pierca. Det är inte talan om rostiga och halvspetsiga nålar som ska desinfekteras med hjälp av en tändare. Nej, vi talar om professionell piercingutrustning som är lovordad av branchen för att vara de bästa instrumenten att göra en piercing med. Med försäljning till privatpersoner omfatter dessa instrumenter alla typer av verktyg som inte är tänkt för att pierca hål i kroppen osv. Det vill alltså säga hjälpverktyg. Med försäljning till professionella levereras sterila nålar för engångsbruk, nålgripare, steriliseringspåsar och mycket annat.

Köp verktyg för piercingar hos BodyMod.se

Hos BodyMod.se är vi medvetna om hur viktigt det är med ordentlig utrustning. Därför säljer vi endast verktyg för piercingar som kan stå för.
Hos BodyMod.se hittar du en massa olika inom verktyg för piercingar. I vårt sortiment till privatpersoner har vi bl.a. ringöppnare, kulhållare, ringlåsare och tång till dermal anchor. Så är du på jakt efter piercingutrustning som är av en hög kvalitet och samtidigt har ett överkomligt pris så kan du med fördel beställa din utrustning hos oss. Till töjning kan det användas smörjmedel och teflontejp, och det har vi självklart också i vår shop.

Få det bästa resultatet med professionell piercingutrustning

Det finns många piercingverktyg på marknaden som inte är säkra att använda. Därför är det väldigt viktigt att du köper verktyg för piercingar som är 100% okej. Det finns inga tvivel om att man som kund får det lättare att hantera sina piercingsmycken, i fall man har att göra med ett ordentligt verktyg.

Tyvärr ser man allt för ofta människor som försökar att hantera en piercing med ett ohållbart verktyg, vilket i värsta fall resulterar i en ful piercing som man måste ta bort. Om man vill hantera sina piercingar ordenligt så att smyckena håller i mer än endast ett par veckor så är en professionell piercingutrustning ibland nödvändigt.

Bra att veta om piercingverktyg

Som tidigare nämnt ska man vara väldigt varsam med att köpa sitt piercingverktyg hos vem som helst. Det finns tyvärr mycket utrustning på marknaden som helt enskelt inte lever upp till branchens standard. Vid användning av icke-professionellt utrustning kan det väldigt snabbt gå snett. Vanligtvis slutar piercingar som är gjorda med icke-professionellt utrustning med att de blir ifrånstötta av kroppen och smyckena skadas pga. dåliga utformningar, felaktiga material osv.

Prenumerera på RSS-kanal