Info: Bodymod är fortfarande öppet och vi lovar att vi fortsätter leverera dina piercingar till din dörr!

 • 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Gratis frakt över 299,- Eller bare 29,- i frakt

16 artiklar

per sida

16 artiklar

per sida

 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Hangers till din töjning

Hangers är ett väldigt speciellt töjningsmycke som finns i många olika designer samt material. Hangers är till dig som är glad över din töjning och som gärna vill ha lite extra ut av den jämfört med alla andra. De flesta hangers är stora och snygga smycken som är gjorda för att bli sedda och uppmärksammade. Du kan dock också hitta enkla hangers som är utformade i både lite mindre och lite mer diskret form. Men ifall du gillar hangers på grund av att är stolt över dina töjningar och inte är rädd för att visa det så borde ju snyggare och bättre smycken vara något som du föredrar :-)

De olika materialen

Alla våra hangers är gjorda av olika slags organiska material som tillåter huden i din töjning att andas, även medan du bär smycket. Samtidigt är hangers också väldigt allergivänliga eftersom det aldrig är nickel eller andra orenheter i organiska material. När du väljer att använda hangers som smycke i din töjning får du alltså inte endast ett snyggt smycke, utan också ett av de bästa materialen som du kan ge din hud. När du köper hangers är kvaliteten med andra ord väldigt prioriterad, både när det gäller design och material.

Horn

De flesta av våra piercingsmycken av horn kommer från vattenbuffel efter att den har levt ett långt och bra liv. Vattenbuffeln blir alltså inte offret för att man kan skörda dens horn. Man tar däremot blott dens horn efter att den själv har avlidit av naturliga orsaker. Vissa gånger kan det vara nödvändigt att tilföra lite färg i ytan då horn kan ha vissa synliga vita eller grå strukturer. Om man inte vill kunna se dessa strukturer så kan man helt enkelt ge smycket en annan färg i ytan. Färgen absorberas helt in i materialet så det är inte något som på någon sätt smittar vid användning. Faktiskt så märker du inte alls att färgen var blivit tillsatt i fall det inte är så att du har läst det här :-) Horn kan variera i färgen beroende på vilket djur det kommer från och om det har fått en ytterligare färgbehandling eller ej.

Trä;

Som alla andra organiska material är trä också riktigt bra för huden i en färdigläkt töjning. Men till skillnad från många av de andra organiska materialen så är trä ett material som många brukare av töjning redan är bekant med i förvägen. Många har redan provat antingen tunnlar eller pluggar av trä och känner därför också till alla fördelarna. Men ifall du är trött på att endast använda enkla pluggar eller tunnlar i din töjning så är det kanske nu du ska vända blicken mot vårt unika hangers av trä istället. Om det ska vara riktigt snyggt och speciellt så kan du med fördel prova våra stora vackra uthuggna hangers av trä med de otroligaste mönstren som är skurna direkta i träet. Men ifall du däremot hellre vill börja med något i en lite mer diskret look har vi t.ex. också vissa läckra spiraltapers av trä som vil pryda varje töjning riktigt flott.

Ben

På samma sätt som med smyckena som är gjorda av horn så är de flesta av våra smycken gjorda av ben från vattenbuffelsben. Här är det alltså talan om en överskottsprodukt som endast blir insamlat efter djurets naturliga död. Skillnaden på horn och ben är huvudsakligen färgen. Horn kan nämligen ofta vara mörkt i fall det inte helt svart och ben är alltid vitt, eller i varje fall väldigt ljust i färgen eftersom det ju härstammar ifrån benen på ett djur. Om du gillar idéen om ett smycke som är uthugget av ben så då ta en titt på våra riktigt snygga och handskurna hangersen i kalkvitt ben.

Pärlemorh

Sist men inte minst har vi grädden på moset inom hangers, nämligen handskurna änglavingar av äkta pärlemor. Det blir helt enkelt inte vackrare än denna vidunderliga pärlemoren som finns i många olika färger. Pärlemor är ett väldigt poröst material att jobba med så den konstnärliga processen har varit långsam och grundigt, precis som resultatet.

Om du gärna vill ha pärlemorslooken utan att behöva köpa äkta pärlemor så finns det också möjlighet för det. Se t.ex. på vårt spiralhangers-smycke med pärlemorslook som är nästan lika bra som den äkta varan :-)