Septumpiercing av 14 karats guld med opalsten

Tillgänglighet: I lager

1 019,00 SEK
Produktbeskrivning
Detaljer

Denne fine septumpiercing er lavet af det fineste 14 karat guld. Så er du til lidt ekstra kvalitet, er dette smykket for dig. Den fine ring er udsmykket med 5 små fine syntetiske opalsten, som er placeret på den nederste halvdel af ringen, altså den del som hænger lige under næsetippen. Farven på stenene bestemmer du selv. Her er både farver til dem som virkleig vil give sin piercing opmærksomhed, eller til dem som bare synes opalsten er flotte uden farven skal være for fremtrædende.

Ringen er super nem at håndtere, dog skal man være opmærksom på at man ikke skal hive enderne fra hinanden. Enderne skal "twistes" fra hinanden for ikke at gøre materialet svagt. Også de små grabber som holder stenene på plads kan, hvis man ikke åbner ringen korrekt, miste grebet om stenene. Dette undgår man ved at twiste enderne. Guld er et dejligt materiale at arbejde med, da det er noget blødere end f.eks. stål eller titanium, derfor er ringen super nem at håndtere.

Den här fina septumpiercingen är tillverkad av det absolut vackraste 14 karats guldet. Så om du gillar den där lilla extra kvaliteten i livet så är det här verkligen rätt piercingsmycke för dig. Den snygga ringen har utsmyckats med 5 små fina syntetiska opalstenar som har placerats på den allra nedersta delen av ringen - alltså den delen som hänger precis under nästippen. Du bestämmer själv färgen på stenarna. Vi har både färger för dem som verkligen vill ge sin piercing uppmärksamhet eller de som helt enkelt tycker att opalstenar är snyggast i diskreta färger.

Ringen är superenkel att hantera men man måste vara medveten om att de två delarna inte får dras bort från varandra. Ändorna måste "twistas" iväg från varandra för att man inte ska förstöra materialet och göra det svagt. De små grepphänderna som håller stenarna på plats kan tappa sitt grepp om stenarna om du inte öppnar ringen på rätt sätt. Det kan man dock undvika om man istället twistar sluten. Guld är ett trevligt material att jobba med eftersom det är lite mjukare än t.ex. stål eller titan. Det gör ringen väldigt enkal att ha att göra med.

Mer information
Mer information
Varunummer Nose-179
Antal enheter 1 stk.
Alla har inte användning för två smycken. Därför säljer vi inte våra piercingsmycken i set, och därför är alltså alltid priset för våra piercingsmycken alltid per. stk. om inget annat är angivet. Vid set är priset självklart pr. set och inte pr. stk. i setet, och det handlar naturligtvis då om en av varje modell i setet.
Bredd 10 mm.
Bredden är smyckets fulla bredd, inklusive allt och inte endast den del som förs genom huden.
Höjd 10 mm.
Höjden är smyckets fulla höjd från botten till topp, inklusive allt.
Trådtjocklek 1.2 mm.
Trådtjocklek är måttet för ett smyckes tjocklek, som t.ex. tjockleken på en stav. Detta är viktigt att veta så att man vet vilken gänga som ska vara i de kulorna som man skruvar på. Trådtjockleken ska alltid passa i enlighet med piercinghålet och gängan på de kulorna som man skruvar på.
Ringdiameter 8 mm.
Diametern mäts på olika ställen beroende på vilken produkt det handlar om. En ring mäts alltid invändigt från kant till kant och en plugg/tunnel mäts vid den tunnaste punkten (Oftast vid mitten av smycket). En taper mäts vid den tjockaste punkten, vilket oftast är i ena änden.
Är smycket limmat? Ja
Lim har använts under tillverkningen av detta smycke. Det kan t.ex. handla om stenar som det har limmats på kulor eller andra dekorativa element som sitter fast med lim. Lim kan upplösas under vatten och därför rekommenderar vi att det här piercingsmycket används till vardagligt bruk eftersom det utsätts för vätska när du duschar, utövar sport, osv.
Returrätt Ja
Du har 30 dagars full returrätt på denna produkt.
Recensioner
Skriv din egen recension
You're reviewing: Septumpiercing av 14 karats guld med opalsten
Vilket betyg ger du denna produkt? *
  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg
Kundbilder

Få en rabattkod på 10% som du kan använda vid ditt nästa köp genom att lägga till bilder av produkter som du tidigare har köpt hos oss. 

Har du köpt den här produkten och skulle kunna tänka dig att visa den för andra? Då kan du lägga till upp till tre bilder av produkten. Om det handlar om smycken så föredras bilder där man har på sig smycket.
Observera att syftet med detta är att sälja produkter till andra kunder, vilket är varför bilden ska vara av bra kvalitet. 

En rabattkod på 10% för varje godkänd bild skickas till dig via mail. 

Kundbilder