Laddar...

Rund guldpläterad septumclicker med många stenar

199,00 kr
I lager

Har du också smak för vackra septumpiercingar i klassisk stil? Då kommer denna skönhet av en septumclicker att helt säkert bli ett hit hos dig. Detta septumsmycke är guldpläterat överallt på staven som går igenom själva piercinghålet. Den är gjord av kirugiskt stål som är ett starkt och flitigt använt piercingsmyckematerial.

Den guldtitanpläterade septumclickern är fullständigt cirkelrund och prydd med en dröm av små vackra stenar hela vägen runt längst den guldpläterade kanten. Det sitter en riktigt snygg kant av guldkulor runt längst den yttre kanten, vilket ser riktigt snyggt ut i kontrast till alla stenar. Du kan välja mellan tre olika stenfärger; nämligen klar, rosa eller Aurora borealis.

Smycket är 16 mm. brett och 15 mm. högt och den enda anledningen att det är en enkel millimeter till skillnad är eftersom staven är tunnare än resten av smycket. Det gör att måttet blir 1 mm. mindre där staven sitter.

Du har också möjlighet att få smycket i en vanlig blank model, vår runda septumclicker med många stenar som till och med med finns i två extra stenfärger; nämligen kylig ljusblå eller en härlig lila.

Detaljer
SKUNose-85
Trådtjocklek1.2 mm.
LåstypGångjärn
TypeSeptum clicker
Ringdiameter11 mm.
MaterialKirurgiskt stål
PläteringstypJonimplantation
Antal enheter1 stk.
SekundärmaterialMässing
Är smycket pläterat?Ja, hänget
Skriv Din Egen Recension
Du recenserar:Rund guldpläterad septumclicker med många stenar
Ditt betyg
Rund guldpläterad septumclicker med många stenar