• 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Fraktkostnaden är gratis till hela Sverige.

21 artiklar

per sida

21 artiklar

per sida

 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Ringar till manliga intimpiercingar

Gillar du också ringar i din intimpiercing så är det nu du ska lyssna till. En piercingring är inte bara en piercingring – de finns ett flertal olika typer. Vilken slags ring som passar till vem är ofta helt enkelt en fråga om smak och komfort. och själklart också måtten på din intimpiercing.

Kulringar

Många föredrar att använda kulringar, både eftersom de är lätta att ta i och ut och även eftersom designen på kulan tilltalar dem. Den vanligaste slags kulringen är den där kulan sitter i spann mellan ringens två änder. Här trycks kulan enkelt in på plats via två små fördjupningar i sidan på kulan som ringens änder glids in i. Du kan t.ex. se denna slags design på våra stora kulringar av kirurgisk stål som finns från 2 mm. och ända upp till 10 mm. i trådtjocklek.

Oändliga ringar

Medan vissa män föredrar en kulring i deras intimpiercing finns det också andra som mycket hellre vill ha en oändlig ring. Det som kännetecknar en oändlig ring är just att den är oändlig och därmed kan vridas utåt runt där den sitter i piercingen, utan att det blir något motstånd. Du kan antingen välja en klassisk oändlig ring av kirurgisk stål eller en oändlig ring av akryl som är ett mycket lättare material än stål. Om du är uppe i de större storlekarna kan det mycket väl vara en fördel att välja en oändlig ring av akryl som är ett super läckert lättviktsmaterial. Du kommer inte alls märka att du har så pass stor en ring i din piercing eftersom den väger så lite som den gör det.

Unika ringar

Om du söker något unikt som är annorlunda går så finns det också. Om du är nere i de mindre storlekarna kan du t.ex. ha en fyrkantig kulring. Den fungerar precis som vanliga kulringar men är helt enkelt fyrkantig i formen i stället för att vara rund.
Om du däremot är uppe i de lite större storlekarna och endast tycker att det är skönt ifall det både är unikt och lite kinky samtidigt, så borde du kolla in vår piercingring med spikar. Vi har både en kulringsvariant med 6 avtagbara spikar, samt en oändlig variant med 3 avtagbara spikar. Det häftiga med att du kan skruva av de små öppna spikarna är att du inte behöver ta ut ringen för att byta ut mellan att ha spikar på eller ej. Du kan helt enkelt låta ringen bli sittande och skruva dina spikar av och på - allt efter lust och behov.

Observera att inte intimpiercingar använder samma mått och det är därför inte säkert att våra ringar passar din piercing. En ring med en diameter på 8 mm. kommer med stor sannolikhet inte passa dig (det hoppas vi i alla fall inte!)