Info: Bodymod är fortfarande öppet och vi lovar att vi fortsätter leverera dina piercingar till din dörr!

 • 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Gratis frakt över 299,- Eller bare 29,- i frakt

12 artiklar

per sida

12 artiklar

per sida

 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Böjda stavar till manliga intimpiercingar

Många män föredrar en böjd stav till de intimpiercingar som sitter placerad på de allra känsligaste ställena, och speciellt när piercingen är gjord längst penisen. En böjd stav har nämligen den fördel att den kan passa till stort sett varje slags manlig intimpiercing, så länge måtten på staven stämmer överens med måtten på själva piercingen.

Piercingens placering

När en piercing är placerad på tvärs av penis kan du både använda rak eller böjd stav. Men när placeringen är i lodrät position som t.ex. vid en apadravya eller en dydoe intimpiercing så är det en rejäl fördel att använda böjda stavar. Faktiskt så kan det vara nästan omöjligt att använda en rak stav i en piercing som är placerad längst penisen då det inte är nog "djup" för staven att sitta fast i. Många föredrar faktiskt också de böjda stavarna till de piercingar som går på tvärs i penis, men här är det mer en fråga om smak och komfort då bägge stavtyper lätt kan användas till de vågräta piercingarna.

Material och design

Det finns många olika typer av böjda stavar att välja mellan. Du kan t.ex. gå den klassiska vägen och välja en helt vanlig böjd stav av titan med en liten kula för varje ände. När du väljer ett titanprodukt handlar det om en hög kvalitet som till och med är otrolig allergivänlig - så du får utan tvivel ett riktigt bra piercingsmycke.

Det finns dock också många andra saker att välja mellan, som t.ex. PTFE. Här handlar det om en väldigt flexibel produkt, både när det gäller design samt material. PTFE är en mjuk och böjlig plasttyp som till och med kan klippas i sluten till den längd man önskar. Samtidigt får man bra möjlighet att "pynta fjädrarna" med fritt val mellan en massa olika snygga färger. PTFE staven ligger högt på komfortskalan och kommer definitivt skapa uppmärksamhet under intima stunder med den snyggt färgade stenen.

Du kan självklart också få en böjd stav med spikar i slutet. Här kan också välja den allergivänliga böjda staven med spikar av titan, eller så kan du välja en snygg svart böjd stav med spikar. Den svarta staven är gjord av kirurgisk stål som så sedan är belagt med svart titan.