• 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Fraktkostnaden är gratis till hela Sverige.

Artiklar 1 till 48 av totalt 115

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artiklar 1 till 48 av totalt 115

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Intimpiercingar till män

Hos BodyMod.se har vi ett stort urval av intimpiercingar till män. Intimpiercingar är för många en väldigt läcker piercing som samtidigt kan verka pirrande och provocerande. Läs mer om intimpiercingar till män nedan.

Varför ha en intimpiercing?

Det är många män som väljer att göra en intimpiercing. Anledningen att göra en intimpiercing kan vara många. Nedan har vi samlat tre möjliga anledningar till varför man gör en intimpiercing som man.

Adrenalinkick:

Många människor väljer att låta sig piercas då de får en helt obeskrivlig adrenalinkick ut av det. Och en intimpiercing verkar för många som det ultimata inom piercingvärlden. Därför väljer vissa att bli piercad ”där nere” eftersom de får en faktastisk kick ut av det.

Piffa upp sexlivet:

När man blir piercad på intima ställen har det också en effekt på det efterföljande sexlivet. Kvinnor kan bli pirrade extra med en kulring där nere – och det samma kan hända för män. Genom att bli intimpiercad piffar man i den grad upp sexlivet. Eftersom män är väldigt känsliga i skrevområdet kan en intimpiercing ge en extra känsla av njutning under samlag.

Utsmyckning av kroppen:

Många väljer att göra en intimpiercing eftersom att de tycker att det ser snyggt ut. Som många väljer att utsmycka sig själva med något personligt, så finns det också många som använder intimpiercingar som personlig utsmyckning. Antingen med stora och färgglada piercingsmycken eller med de enklare och eleganta.

Hur rengör man bäst sin intimpiercing?

Som alla andra piercingar, ska intimpiercingar också underhållas i slags bra hygien. Om du precis har gjort en intimpiercing ska du rengöra piercingsåret både morgon och kväll tills den mest avgörande perioden har lagt sig. När det är färdigläkt behöver du inte rengöra det så ofta. Vi rekommenderar att göra det 1-2 gånger i veckan efter såret är färdigläkt.

Hur rengör man bäst sin intimpiercing? Det är en fråga vi ofta støder på. Hos BodyMod.se har vi ett stort urval av olika och hyllade vårdprodukter. Vid användning av dessa vårdprodukter säkrar du din intimpiercing med de bästa villkoren för att se frisk och snygg ut i framtiden. Om du gärna vill veta mer om hur du bäst rengör din piercing så bör du ge vår informationsblogg ett besök. Här kan du hitta en massa information om passning och vård av intimpiercingar.

Vill du läsa mer om intimpiercingar?

Intimpiercingar är för många är ett tabubelagt ämne men det är det inte hos oss. Om du gärna vill läsa mer om denna slags piercing till män kan du också läsa mer om dessa på vår informationsblogg.

Klicka dig in på bloggen och läs mera. Du kommer utan tvivel hitta något information som du kan använda till något. Har du en fråga eller en kommentar till intimpiercingar eller piercingar generellt så får du mer än gärna ta kontakt med oss. Vi älskar att höra från våra kunder och besökare.

Njut av din intimpiercing.