• 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Fraktkostnaden är gratis till hela Sverige.

39 artiklar

per sida

39 artiklar

per sida

 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Ringar till kvinnliga intimpiercingar

Ringen är nästan alltid en hit när det kommer till intimpiercingar. Den klassiska runda ringen är både populär, praktisk och bekväm att använda, vilket nog också är anledningen till att så många av våra kunder lovordar den. En ring skiljer sig inte så mycket från en hästsko i utseende, så det är ofta bara en smaksak om man föredrar det ena eller det andra.

De olika slags ringarna

Det finns flera olika typer av ringar som alla har deras helt egna och unika egenskaper. I vissa fall kommer den ena slags ringen att vara det lämpligaste valet, medan det i andra fall är en annan slags ring som är det. Det beror på flera olika faktorer hos den enskilda individen så det är inte alltid något man precis kan ge ett klockrent svar på. Vi kommer nedan gå igenom några av de olika ringarna i vårt sortiment, samt deras specifika egenskaper, så du på så sätt kan skapa dig ett intryck av vilken ring som passar bäst till dig och din piercing.

Oändliga ringar

Oändliga ringar är vanligtvis ett uppenbart val till en intimpiercing, både eftersom dem är enkla att ha att göra med samt eftersom de är enkla i sin utformning och därmed känns väldigt lite vid användning. Om det är första gången du ska köpa en ring till din intimpiercing så föreslår vi att du testar en oändlig ring. Det gör vi av den enkla anledningen att en oändliga ring är slät, rund och simpel och därmed väldigt enkel att ha att göra med. Då kan du i lugn och ro känna efter innan du går vidare till andra och mer komplicerede ringar.

Kulringar

Om du däremot är en mer avancerad användare av ringar i din intimpiercing kan du lugnt kika lite närmare på våra kulringar som finns i flera snygga och vackra färger. De kommer att göra din intimpiercing ännu mer söt och fräck att se på. Om du tycker det är något knepigt med den lilla kulan som ska trycks in på plats i ringen kan du också med fördel överväga att köpa en kulring med fast kula, där kulan helt enskilt är satt fast i den ena sidan av ringen. På det sättet tappar du aldrig kulan på golvet när ringen ska tas av eller på.

De olika storlekarna

Många av våra ringar finns i ett stort spann av olika storlekar så det finns bra valmöjligheter till i stort sett alla behov. Oavsett om det är en liten diskret ring eller en härlig kraftig ring med tyngd som du söker efter så kan du vanligtvis hitta just precis det smycket du önskar här på shopen. De olika storleksmöjligheten visas på varje enskilda produkt som en rullpanel vid sidan av bilden. Det är samtidigt också här du självklart väljer den storlek du önskar.