Info: Bodymod är fortfarande öppet och vi lovar att vi fortsätter leverera dina piercingar till din dörr!

 • 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Gratis frakt över 299,- Eller bare 29,- i frakt

29 artiklar

per sida

29 artiklar

per sida

 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Hästskor till kvinnliga intimpiercingar

En hästsko är ett väldigt allsidigt smycke även när det används till intimpiercingar. I motsats till en ring har man med en hästsko möjlighet för lite extra dekoration i t.ex. kulor eller spikar i slutet. Man kan på en sätt bra säga att man med en hästsko får de bästa egenskaperna från både ringar och raka stavar. Hästskon har form som en ring då den är nära på att vara en hel rund cirkel, men just eftersom den sista lilla delen av cirkeln finns så får man möjlighet att sätta några snygga kulor eller spikar i slutet. Designen för en hästsko är väldigt lik de böjda stavarna men med den skillnaden att mycket mer av smycket kan ses när hästskon sitter på sin plats i piercingen.

Bra placeringar för hästsko

De flesta som har en klitoris - eller klitorisförhud piercing har riktigt bra erfarenheter med användning av hästskor i deras piercingar. Det gäller speciellt när piercingen är gjord i vågrät vinkel för här sitter hästskon riktigt bra. Med en horisontell piercing i området vid klitoris kommer en hästsko nämligen hänga på ett naturlig sätt med slutet vänt nedåt.

Om man är piercad i blygdläpparna kan en hästsko också vara ett väldigt bra smycke. Här kan det både användas som enkel piercing i den yttre blygdläppen eller som samlingssmycke ifall man t.ex. är piercad genom bägge inre blygdläppar. Nästan oavsett vilken slags blygdläppiercing man har ser en hästsko vanligtvis riktigt snygg ut.

Materialeval till din hästsko

Det absolut vanligaste materialet till hästskor är kirurgisk stål. Av samma anledning är de flesta av de hästskor som du hittar på shopen också gjorda av kirurgisk stål. Det är ett väldigt robust och prisvänligt material som tilltalar de flesta som är ute efter piercingsmycken.

Om du har problem med nickelallergi eller är allergisk i allmänhet så kan du alltid ta den säkra vägen genom att välja smycken av titan, som vi självklart också har i hästskor. Här kan du t.ex. välja den klassiska hästskon av titan med kulor i slutet, eller kan du välja den lite mer käcka hästskon av titan med spikar i slutet, som garanterat vil väcka intresse hos dem som ser dem :-)

Är du däremot prinsessan över alla prinsessor som endast vill ha det absolut bästa i din intimpiercing så är det helt klart vår otroligt snygga hästskorav 14 karat guld som du borde välja. Med denna hästskor i din intimpiering, kommer det i varje fall inte vara något tvivel om att det handlar om en kvinna som förvänta sig att bli behandlad som en äkta prinsessa.