• 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Fraktkostnaden är gratis till hela Sverige.

40 artiklar

per sida

40 artiklar

per sida

 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Böjda stavar till kvinnliga intimpiercingar

Böjda stavar blir väldigt ofta använt i kvinnliga intimpiercingar just pga. deras böjda form. När en stav är böjd är den särskilt välägnad till piercingar som är gjorda av en annars relativt plan yta. Fördelen med en böjd stav istället för en rak stav är nämligen att den kan komma in och få ett bättre grepp eftersom piercingens djup kan följa den böjda formen. Om man ursprungligen har blivit piercad med en böjd stav kan man också lätt byta ut sitt startsmycke till antingen ringar eller hästskor när piercingen är ihopläkt. De delar nämligen alla samma böjda form där smycket går igenom huden.

Särskilda fördelar med böjda stavar

Som nämnt ovanför har den böjda staven den fördel att den har ett bra grepp även i en piercing på en plan yta som t.ex. vid en Christina piercing. En Christina piercing är väldigt lik en navelpiercing med den skillnaden att det är en intimpiercing, som sitter placerad allra nederst på Venusberget. Men precis som man använder böjda stavar i navelpiercingar så gör man oftast detsamma i en Christina piercing, som nog är den mest utbredda intimpiercingen för kvinnor.

En annan fördel med en böjd stav, istället för t.ex. en ring eller en hästsko, är att den gör minst under klädesplagget eftersom det är det smycket trycker fram minst material utanför själva piercinghålet. Det är endast slutet av staven som är synligt när staven sitter som den ska. Det kan speciellt vara en fördel ifall din intimpiercing är förhållandevis ny och du fortfarande inte helt har vant dig vid känslan av att den sitter där.

Olika typer av böjda stavar

Böjda stavar finns i ett hav av olika färger, material samt designer så här har du verkligent ett bra brett urval av smycken. Vi rekommenderar dock att du tänker lite över den valda designen när du använder staven i en intimpiercing. Om du är osäker på vilket slags smycke som passar bäst till just precis din piercing så kan du läsa mer om de olika typerna på vår informationsblogg, där du också kommer att kunna skapa dig ett intryck av vilka smycken som passar bäst till vilka slags intimpiercingar.