Info: Bodymod är fortfarande öppet och vi lovar att vi fortsätter leverera dina piercingar till din dörr!

 • 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Gratis frakt över 299,- Eller bare 29,- i frakt

Artiklar 1 till 48 av totalt 127

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artiklar 1 till 48 av totalt 127

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Intimpiercingar för kvinnor

Intimpiercingar för kvinnor har på sista tiden blivit väldigt populärt. Många kvinnor väljer att göra en intimpiercing eftersom det både är fräckt och vackert samtidigt. Hos BodyMod.se har vi ett stort urval av intimpiercingar för kvinnor. Vi har intimpiercingar i olika färger och former – det finns piercingsmycken för varje smak.

Nedan kan du läsa mer om intimpiercingar för kvinnor. Du kan bl.a. läsa om de sexuella fördelarna som finns med att bli piercad där nere. Om inte du har lust att läsa mera så kan du ju ta en titt på vårt stora urval . Det kunna ju vara så att det finns en intimpiercing som skulle kunna pigga upp lite.

Intimpiercingar för kvinnor är fräckt och vackert samtidigt

En hel del kvinnor gör en intimpiercing eftersom det är fräckt. Och det är det också, men det är även vackert att vara utsmyckad i könsorganet. Genom att bli intimpiercad upplever många kvinnor en ökad sexlust samt en större njutning vid samlag. Detta eftersom att många intimpiercingar är placerade i ett område som är väldigt känsligt. Det innebär att minsta beröring vid piercingen kan ge kvinnan extra njutning. Det beror naturligtvis på vilken piercing det handlar om.

Förutom att en intimpiercing är fräck och förförande är den också väldigt vacker. Det finns intimpiercingar i många olika former och färger, vilket gör möjligheten att individuellt att stå ut väldigt stor. Det är för tråkigt att likna alla andra. Med en intimpiercing kan du sätta ett personligt prägel på ditt utseende och din utstrålning.

En vacker piercing kräver bra hygien

Om man gärna vill ha att ens piercing ska förbli vacker och inbjudande så är bra hygien nödvändigt. Det är viktigt att man med jämna mellanrum rengör sin piercing med en vårdprodukt så att det inte uppstår infektioner och inflammationer.

Hos BodyMod.se har vi ett stort och omfattande urval av vårdprodukter. Du kan därför enkelt beställa din nästa piercing hos oss, samtidigt som du köper lite vårdprodukter för att upprätthålla den med. Vi distribuerar endast vårdprodukter av hög kvalitet som samtidigt är lovordade av branchen. Våra vårdprodukter är oerhört effektiva för att ge din piercing de bästa villkoren till att förbli vacker och inbjudande.

Hur kan jag läsa mer om intimpiercingar för kvinnor?

Om du gärna vill veta ännu mer om intimpiercingar för kvinnor så har vi en informationsblogg som du kan besöka. På bloggen hittar du en massa spännande artiklar om piercingar och intimpiercingar. Hos BodyMod.se tycker att vi inte att intimpiercingar förtjänar att bli tabubelagda. Därför skriver vi öppet och fritt om denna slags piercing på vår informationsblogg.

Förutom att vi skriver artiklar om piercingar så kan du också hitta information om alla olika typer av piercingar, samt det material de finns i. Du hittar en massa olika kunskap på vår informationsblogg så det är bara att komma i gång med läsningen.

Njut av din intimpiercing.