• 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Fraktkostnaden är gratis till hela Sverige.

12 artiklar

per sida

12 artiklar

per sida

 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Lösa stavar - hitta din nästa lösa stav här

Lösa stavar är perfekta att köpa för dig som gärna vill ha lite extra möjlighet för utsmyckning av din piercing. De lösa stavarna kan tas av efter behov och är generellt väldigt enkla att hantera. Om du gärna vill ha en piercing som du kan byta ut mellan olika smycken så är en lös stav perfekt att ha. Om du exempelvis vill använda en piercingring kan det vara väldigt fint att använda en stav för att prova något nytt.

I texten nedan kan du läsa mer om vårt lösa stavar. Du kan bl.a. läsa ett par bra råd kring hygien. Njut av din lösa stav till din piercing.

Stort urval av lösa stavar hos BodyMod.se

Hos BodyMod.se har vi ett snyggt urval av lösa stavar i många olika färger och former. Du kan bl.a. hitta lösa stavar av plast, böjda lösa stavar, lösa stavar av titan och väldigt mycker mer.

Vi envisar oss på att leverera piercingsmycken till dig av väldigt hög kvalitet, men samtidigt till överkomliga priser. Hos BodyMod.se kompromissar vi absolut inte om kvaliteten. Därför kan du alltid förvänta dig ett piercingsmycke av väldigt hög kvalitet när du handlar i vår webshop.

Köp en lös stav till din ögonbrynspiercing

Du kan med fördel köpa en lös stav till din ögonbrynspiercing. Vi har nämligen lösa böjda stavar och de passar perfekt för t.ex. en ögonbrynspiercing. Om du i förväg har en ögonbrynspiercing men tycker att att staven antingen är för lång eller kort - varför då inte köpa en ny och snygg lös stav? Med en ny och lös stav kan du piffa upp ditt ögonbryn igen så att det verkar nytt och inbjudande. Eftersom vi har lösa stavar i många olika färger och i alla storlekar borde det vara möjligt att hitta en stav som passar precis just dig.

Lösa stavar kan också användas till andra piercingar

Lösa stavar är inte bara perfekta att använda till ögonbrynspiercingar. Du kan också använda dem till andra piercingar – exempelvis en navelpiercing. Om du tycker att din navelpiercing behöver en ny längd så kan du med fördel köpa en lös stav som passar perfekt för dig. På det sättet piffar du din navelpiercing upp igen och det är inte längre ett smycke det är för långt eller kort du går runt med. Vi har ett stort urval av lösa stavar så att du ska vara väldigt välkommen att ta en titt och låt dig frestas till att köpa din nästa lösa stav. Det kräver dock att ditt nuvarande smycke är ägnat för att kunna byta stav.

Rengör din piercing när du byter den

Det är väldigt viktigt att rengöra sin piercing varje gång man byter den. Genom att rengöra nogrannt minskar man risken för infektioner markant. Ett annat bra råd är att hålla rörandet av piercingen minimal. Om man inte har rena händer när man rör /pillar med piercingen så kan det väldigt snabbt förekomma bakterier i piercingen, vilket kan leda till inflammation. Hos BodyMod.se har vi också ett stort urval av vårdprodukter. Ta en titt på urvalet och ge din piercing de bästa villkoren för att hålla sig frisk och ren.