• 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Fraktkostnaden är gratis till hela Sverige.

5 artiklar

per sida

5 artiklar

per sida

 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Lösa piercingringar

Precis som du har möjlighet att köpa lösa piercingkulor samt stavar kan du naturligtvis också köpa ringar i lösvikt. Det kan vara så att du behöver en ring till några häftiga kulor som du redan har i förväg, eller att du kanske bara gärna själv vill kunna designa ditt smycke från början. Alternativt kan det också vara så att du bara gärna vill ha lite reservdelar liggande i huset i fall några av dina piercingsmycken skulle gå i stycken eller tappas bort. Det har du nu hur som haver möjligheten till med våra ringar i lösvikt.

Lösa hästskor

Hästskor är väldigt användbara piercingsmycken som kan användas till många olika piercingar, allt beroende på måtten såklart. Hos oss hittar du lösa hästskor i många olika färger och storlekar - så det borde vara möjligt för alla att hitta något som passar till just precis deras piercing. Du kan både få lösa hästskor av kirurgisk stål samt titan, allt beroende på vad du själv föredrar.

Utöver vanliga lösa hästskor i många olika storlekar och färger kan du naturligtvis också få lösa twisterringar som kan användas till många olika syften. Kanske är du trött på de vanliga navelpiercingarna och vill prova en lös twisterring istället, eller kanske vill du prova en twisterring till din läppiercing. Möjligheterna är många och det är nästan endast fantasin som sätter gränserna.

Om du vill veta något mer om hästskor och vilka piercingar som är speciellt bra till dessa, så kan du med fördel läsa mer om ämnet på vår informationsblogg om hästskor.

Lösa O-ringar

Du känner nog väl igen de små mjuka gummiringarna från dina töjningsmycken som kallas O-ringar. Dessa kan du naturligtvis också köpa i lösvikt i massvis av olika storlekar och färger. Urvalet av färger beror dock lite på vilken storlek du väljer, men alla möjliga färgval kommer automatiskt att visas när du har valt din önskade storlek.

O-ringar används typiskt som små "stoppklossar" på varje sin sida av örat när smycket är isatt. På det sättet faller smycket inte ut ur örat eftersom o-ringarna håller det på plats. I vissa fall kan det vara en fördel att välja en o-ring som är lite mindre än själva smycket i diameter då det därmed kommer att sitta fast bättre.