Info: Bodymod är fortfarande öppet och vi lovar att vi fortsätter leverera dina piercingar till din dörr!

 • 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Gratis frakt över 299,- Eller bare 29,- i frakt

Lösdelar

Artiklar 1 till 48 av totalt 55

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2

Artiklar 1 till 48 av totalt 55

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Lösa stavar och kulor till piercingar

De flesta med en piercing har upplevt hur irriterande det kan vara att tappa bort en kula eller att staven man har inte passar till hundra procent i längden. Det hjälper vi dig med här på BodyMod.se genom att erbjuda dig ett stort urval av lösa kulor och stavar till ditt piercingsmycke.

Moderiktiga reservdelar till piercingsmycken

Att hitta helt rätt kulor till ens labret, toppkulan till navelpiercingen eller något helt annat kan vara svårt i fall det inte finns ett stort urval av desa. Därför gör vi vårt bästa för att konstant ge dig fler och fler möjligheter att välja mellan när det kommer till de många reservdelarna till ditt piercingsmycke. Det betyder att vi har stavar i alla slags längder samt kulor i många olika designar och storlekar.

Lösa piercingkulor

Alla våra många lösa kulor har en sak gemensamt: De ska skruvas på en stav. Om du skruvar piercingkulan på en labret, böjd stav eller en tungpiercing spelaar ingen roll. När du väljer lösa piercingkulor är det väldigt viktigt att du är uppmärksam på trådtjockleken och diametern. Trådtjockleken är den måttenhet som man använder när man ska avgöra hur pass stor kulans gänga ska vara, allt beroende på vilken stav som ska användas på. Till tungpiercingar och navelpiercingar används t.ex. alltid 1,6 mm. trådtjocklek medan läppiercingar typiskt (men inte alltid) använder 1,2 mm.

Ett smart trick till våra många navelpiercingar är att beställa en extra toppkula med samma färg på stenen som huvudstenen på piercingsmycket. Detta gäller speciellt när det gäller navelpiercingarna med hänge eftersom de kommer utan sten i toppkulan. Ett nytt piercinglås med en snygg sten gör piercingsmycket extra vackert.

Lösa piercingstavar

När det kommer till lösa piercingstavar är måtten i fråga endast tre: Vilken form, böjd eller liknande, längd och trådtjocklek. När det gälle böjda eller raka stavar ska man blott komma ihåg att fortsätta med den typen som man alltid har använt. Längden ska man själv ta och känna lite på. En standard tungpiercing är t.ex. 16 mm. men önskar man en mindre kan 14 eller 12 mm. kanske vara ett bra val. Men var försiktig och tänk efter noggrant om du kan undvara ett par millimeter. Du kan naturligtvis alltid gå till vårt piercingmåttsguide för hjälp med hur du mäter.

Trådtjockleken är detsamma som med kulorna. Du ska veta hur tjock din stav är innan du beställer en ny kula. Som tumregel är alla piercingar från halsen och ner 1,6 mm. Från halsen och upp är de typiskt 1,2 mm. Det enda undantaget är tungpiercingar - De är alltid 1,6 mm. även om de är placerade över halsen.