Sveriges favoritshop för piercingsmycken
SPÅRAD LEVERANS ENDAST 49 KR. GRATIS ÖVER 349 KR.
FLERA BETALNINGSMETODER, INKLUSIVE KLARNA
Laddar...

Bröstvårtsclicker med stenkant-50%

89,50 kr Så lågt som 179,00 kr -50%
I lager

Om du till slut har tagit till dig modet att lägga bröstvårtan under nålen så måste du ju självklart utsmycka denna på ett värdigt sätt. Det får du verkligen möjlighet till med denna snygga och läckra bröstvårtsclicker. Smyckes namn kommer såklart ifrån det faktum att den enkelt och smärtfritt kan klicka upp och i den, så du behöver inte tjafsa runt med några jobbiga låskulor.

Staven som går igenom bröstvårtan är gjord av kirurgiskt stål, vilket är ett fast och robust material som varken rostar eller tärs med tiden. Kirurgiskt stål har en snygg stålblank look som håller sig skinande vacker även under tidens tand. Det sker inte heller några missfärgningar, som det t.ex. kan hända med både silver och guld. Denna modell finns i både blank, guldfärgad och rödguldsfärgad look.

Detta smycke är även dekorerad med flera små vackra stenar som glittrar och glimtar vackert likt en himmel som är fullspäckad med stjärnor. Stenarna är placerade i två tätt sittande rader som följer smycket hela vägen runt. Stenarna finns i båda klassiskt klar, vackert rosa och härligt frisk turkos färg. De två guldfärgade modellerna finns dock endast med klara stenar.

Skynda dig och köp din favoritvariant redan idag! Då ser vi till att leverera din nya vackra bröstvårtsclicker direkt till din brevlåda. Vi skickar alla varor alla vardagar så att du ska få dina smycken så pass snabbt som möjligt.

Detaljer
NamnBröstvårtsclicker med stenkant
SKUNipple-73
Kampanj-50%
Trådtjocklek1.6 mm.
LåstypGångjärn
TypNipple clicker
PlaceringBröstvårta
Längd12 mm.
MaterialKirurgiskt stål
Är smycket limmat?Ja
PläteringstypStandardplätering
Antal enheter1 stk.
SekundärmaterialMässing
Är smycket pläterat?Ja, hänget
Skriv Din Egen Recension
Du recenserar:Bröstvårtsclicker med stenkant
Ditt betyg
Bröstvårtsclicker med stenkant