U-formad taper av glas

Tillgänglighet: I lager

89,00 SEK
Produktbeskrivning
Detaljer

Här har vi en taper som langt från liknar alla de andra normala just eller spiralformade taper. Denna taper är för det första gjort av glas och dernäst formad som ett omvänt U så när den sitter i örat kommer att de två "ben" pege nedad.

Så ifall du behöver lite nytt udstyr till töjning så är denna taper ett bra val till samlingen.

Smycket kan väljas i fyra olika färger och i sex olika storlekar som sträkker sig från 3 mm. och ända upp till 10 mm.
Du väljer både färg och storlek i boxen ovan.

Mer information
Mer information
Varunummer Taper-11
Antal enheter 1 stk.
Alla har inte användning för två smycken. Därför säljer vi inte våra piercingsmycken i set, och därför är alltså alltid priset för våra piercingsmycken alltid per. stk. om inget annat är angivet. Vid set är priset självklart pr. set och inte pr. stk. i setet, och det handlar naturligtvis då om en av varje modell i setet.
Djup Nej
Djup kan också kallas för smyckets “totallängd” och begreppet täcker avståndet från smyckets framsida till och med smyckets baksida. Kom här ihåg att ta kanter, o-ringar osv. i åtanke. Den bärande delen (delen som egentligen sitter i öronsnibben) kan därför mycket väl vara mindre om smycket t.ex. har 1.5 mm kanter på framsidan och baksidan. Ett djup på 10 mm. med två kanter på 1.5 mm. ger alltså ett fritt utrymme på 7 mm.
Material Glas
Sekundärmaterial Nej
Är smycket pläterat? Nej
Pläteringstyp Nej
Är smycket limmat? Nej
Stentyp Nej
Returrätt Ja
Du har 30 dagars full returrätt på denna produkt.
Recensioner
Skriv din egen recension
You're reviewing: U-formad taper av glas
Vilket betyg ger du denna produkt? *
  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg
Kundbilder

Få en rabattkod på 10% som du kan använda vid ditt nästa köp genom att lägga till bilder av produkter som du tidigare har köpt hos oss. 

Har du köpt den här produkten och skulle kunna tänka dig att visa den för andra? Då kan du lägga till upp till tre bilder av produkten. Om det handlar om smycken så föredras bilder där man har på sig smycket.
Observera att syftet med detta är att sälja produkter till andra kunder, vilket är varför bilden ska vara av bra kvalitet. 

En rabattkod på 10% för varje godkänd bild skickas till dig via mail. 

Kundbilder