• 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Fraktkostnaden är gratis till hela Sverige.

3 artiklar

per sida

3 artiklar

per sida

 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Silikon tunnlar

Silikon tunnlar är en av de populäraste typerna av tunnlar. Silikonmaterialet är känt för att vara väldigt mjukt och följsamt, vilket ger dig en helt fantastisk upplevalse när du har din tunnel i första gången eller när du ska ta ut den. Kanterna på silikontunnlarna är nämligen enkla att böja, vilket hjälper dig att sätta i din tunnel utan smärta.

Nedan kan du läsa mycket mer om silikontunnlar. Du kommer bl.a. att kunna läsa om varför silikontunnlar är så populära samt hur silikontunnlar skiljer sig från andra typer av tunnlar.

Varför är silikon tunnlar så bra?

Silikon är ett fantastiskt material som gör det till en lek att ha tunnlar i öronsnibben. I och med att silikon är ett väldigt flexibelt och böjbart material kan du alltså proppa silikontunneln i örat utan några större problem. Om du exempelvis har en tunnel i stål kan det vara väldigt svårt att få tunneln ordentligt på plats.

Silikontunnlar är också väldigt populära eftersom materialet är så mjukt och bekvämt. Samtidigt är det väldigt följsamt, vilket är en klar fördel när du ska sätta i din silikontunnel och ta ut ur öronsnibben. Dessutom är det väldigt sällan att det förekommer allergiska reaktioner. Silikon är helt enkelt ett fantastiskt material till tunnlar.

Hos BodyMod.se har vi ett stort urval av silikon tunnlar

Här hos BodyMod.se har vi ett stort urval av silikon tunnlar. Vi har något för varje smak. Du kan hitta våra silikon tunnlar i massvis av olika färger. Det är ingen hemlighet att vi gillar tunnlar med superstarka färger, så dessa har vi en massa av. Dessutom har vi också en massa silikon tunnlar med olika motiv mitt i. Vi har bl.a. en silikon tunnel där det i mitten är format ett hjärta. Ta en titt på vårt stora urval och bli inspirerad till att köpa din nästa silikon tunnel.

Hur skiljer sig silikon tunnlar från andra tunnlar?

Silikon tunnlar skiljer sig markant från de andra tunneltyperna i fall man kikar på materialet. silikon tunnlar är verkligen mjuka, vilket är en markant skillnad från de andra slags tunnlar som är väldigt hårda. Därför är det omedelbart mycket mindre smärtsamt att placera en tunnel som är gjord av silikon i öronsnibben än det är att placera en tunnel som är gjord av trä eller stål. Vidare är silikon tunnlar också mycket lättare att sova med då silikon bara anpassar sig. Det gör inte material som trä och stål. Därför är det väldigt naturligt att man upplever mindre irritation när man sover med dessa typer av tunnlar under natten.

Bra att veta om silikon tunnlar

Om du precis har gjort ditt töjningshål så bör du inte använda silikon tunnlar innan hålet är 100% läkt. Din hud kan nämligen inte andas genom silikon. Därför rekommenderas det att börja med en akryl- eller ståltunnel.

Det är viktigt att rengöra sin töjning och tunnel med jämna mellanrum så det inte blir inflammation i öronsnibben. Silikon är väldigt enkelt att tvätta och tvåla in. Därför kan du tryggt ta ut din silikontunnel och tvätta den med vatten och rengöringsvätska.