• 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Fraktkostnaden är gratis till hela Sverige.

18 artiklar

per sida

18 artiklar

per sida

 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Akryltunnlar för töjning

Överväger du att, eller är du i gång med att, töja ut dina öronsnibbar så kan du med fördel använda dig av en akryltunnel. En akryltunnel skiljer sig markant från de tunnlar som är gjorda av metall. Vikten på en akryltunnel för töjning är nämligen markant lägre än i fall du använder en tunnel som är gjord av metall. Därför kan ditt töjningsförlopp bli mycket bekvämare i fall du exempelvis inte gillar att ha så mycket vikt på öronsnibben.

Nedan kan du läsa en massa om akryltunnlar för töjning. Du kan bl.a. läsa om vårt stora urval av akryltunnlar samt vad en akryltunnel konkret är för något. Vi hoppas att du hittar en akryltunnel i vårt sortiment som stämmer överens med dina behov.

Stort urval av akryltunnlar för töjning

Här på BodyMod.se har vi ett rejält urval av akryltunnlar för töjning. Vi har en massa akryltunnlar i många olika färger och motiv. Anledningen till att vi har ett så pass stort urval är att vi vill ge dig de bästa villkoren för att välja en tunnel som passar precis just dig och dina behov. Akryltunnlar är väldigt vanliga hos dem som gör en töjning. Eftersom att akryl är ett väldigt enskilt material väljer riktigt många människor att köpa en tunnel av akryl. Om det exempelvis är första gången du ska göra en töjning så kan akryl vara ett väldigt bra val. Du kan alltid byta ut till ett tyngre material när du har blivit mer van vid att ha en tunnel i öronsnibben.

Akryltunnlar i ett hav av färger

Som sagt har vi ett stort urval av akryltunnlar för töjning i massvis av färger. Vårt stora urval av färger gör det möjligt för dig att välja en akryltunnel som inte är särskilt många andra har. Det betyder alltså att du kan personliggöra din töjning genom att välja en helt unik färg.

Om du gillar att ändra din stil någon gång ibland så kan du med fördel köpa två tunnlar i olika färger. På det sättet kan du byta ut mellan de två färgerna beroende på vilket humör du är på. Det finns riktigt många möjligheter att personliggöra din stil med akryltunnlar.

Vad är en akryl tunnel?

Om det är första gången du ska använda en akryltunnel så är det inte säkert att du är helt med på vad det rör sig om. Rent konkret är en tunnel en cirkel med ett hål i mitten. Man använder denna cirkel som smycke i en utvidgad öronsnibb så man till sist kan kika igenom öronsnibben.

Dessa tunnlar görs i många olika färger, storlekar och material. Det typiska materialet är akryl, trä, horn, ben, kirurgisk stål och silikon. En akryltunnel är alltså en tunnel som är gjord av akryl. Fördelen med akryl är att det är väldigt "böjbart" – ett väldigt rörligt material, vilket gör det enkelt att anpassa dessa tunnlar (Detta ska inte missuppfattas med att du själv kan böja dem, för det kan du inte). Dessutom är materialet väldigt jämförbart med metall, vilket ger dig en bekvämare töjning.

När du byta ut dina tunnlar så ska du komma ihåg att rengöra ditt öra med vårdprodukter. Om du inte gör det finns det en potentiell risk att det uppstår en inflammation.