• 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Fraktkostnaden är gratis till hela Sverige.

Artiklar 1 till 48 av totalt 64

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2

Artiklar 1 till 48 av totalt 64

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Organiska pluggar för töjning

Letar du efter pluggar som är gjorda av naturliga material? Då ska du välja en av våra många organiska pluggar. Dessa slags pluggar är gjorda av 100% naturliga material, vilket ger dig en unik plugg som inga andra har. Hos BodyMod.se kan du hitta organiska pluggar för töjning gjorda av trä, horn och ben i en hög kvalitet – och till överkomliga priser.

Nedan kan du läsa mycket mer om organiska pluggar för töjning. Du kan bl.a. hitta information om fördelarna med att använda en organisk plugg samt var hornen till de olika pluggarna här stammar ifrån.

Fördelar med organiska pluggar för töjning

Det finns riktigt många fördelar med att välja ett organiskt material till din plugg. En av de största fördelarna med att använda organiska pluggar är att ditt öra har mycket lättare att andas genom exempelvis trä. Ditt öra får alltså massor av luft, vilket kan motverka den instängda lukten som kan uppstå när du använder en plugg i ett icke-organisk material. Ditt öra får mer luft med t.ex. en träplugg av den enkla anledningen att träet är fullt av små porer, vari det är möjligt för luften att röra sig fritt.

Om du exempelvis använder dig av en plugg i antingen kirurgisk stål eller silikon så skulle ditt öra ha väldigt svårt att andas optimalt. Därför kommer örat typiskt att lukta mycket värre vid användning av en plugg i ett icke-organiskt material. I fall du vill vara säker på att ditt öra får dem bästa villkoren att kunna andas optimalt så bör du köpa en plugg i ett organiskt material.

Många olika typer av pluggar av organiska material

Hos BodyMod.se har vi ett stort urval av pluggar i organiska material. Du kan bl.a. hitta pluggar som är gjorda av trä, körsbärsträ, krokodilträ och kokosträ. Dessutom har vi också pluggar som är gjorda av pyrexglas, horn och ben. De organiska pluggarna finns i massvis av olika designer. Vi har pluggar i många snygga utformningar och utformningar. Särskilt våra pluggar som är gjorda av trä finns i många smyckesutformningar där riktigt många av dem är handgjorda.

Kvaliteten av våra pluggar av organiska material är väldigt hög. Vi envisar oss på att ha de absolut bästa produkterna på lager. Även om produkternas kvalitet är hög så har vi alltid överkomliga priser. Vi vill ha så överkomliga priser som möjligt utan att kompromissa om kvaliteten.

Pluggar av horn

Våra pluggar som är gjorda av horn är väldigt speciella. Hornen som våra pluggar görs av kommer från vattenbufflar som har levt ett sunt liv. De blir inte avlade och därför kan du tryggt köpa en plugg av horn – det är nämligen etiskt korrekt. När vattenbufflarna dör tar man de överblivna hornen som man ska använda för att kunna producera pluggar som är gjorda av horn. Det är alltså talan om en 100% naturlig produktion.

Vill du veta mera?

Om du vill veta mer om de organiska material rekommenderar vi dig att besöka vår informationsblogg. Här har vi en massa artiklar som berättar mer om fördelarna med att använda pluggar av organiska material.