Info: Bodymod är fortfarande öppet och vi lovar att vi fortsätter leverera dina piercingar till din dörr!

 • 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Gratis frakt över 299,- Eller bare 29,- i frakt

18 artiklar

per sida

18 artiklar

per sida

 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Diverse produkter för töjning

På den här sidan har vi samlat en massa olika produkter inom piercing och töjning. Vissa av våra produkter är svåra att kategorisera. Därför har vi gjort denna sida så att du snabbt kan få en överblick över de produkter som tillhör kategorin ”Övrigt”.

Även om produkterna är placerade under kategorin ”Övrigt” är det inte samma sak som att de inte är av hög kvalitet. Här på BodyMod.se har vi överkomliga priser utan att på något sätt kompromissa om kvaliteten.

Hos BodyMod.se har vi många olika töjningprodukter

Hos BodyMod.se har vi en massa olika produkter inom piercing- och töjningsvärlden. Vi vill ge våra kunder det största urvalet av piercing- och töjningsutrustning. Därför envisar vi oss alltid med att uppdatera våra produktsidor med nya och spännande produkter. På den här sidan har vi samlat alla de produkter som vi inte kan kategorisera. Du kan bl.a. hitta:

Isotonisk saltvatten

Hos BodyMod.se har vi isotonisk saltvatten av märket Blue Wave från Tattoo Goo. Isotonisk saltvatten är perfekt att använda sig av i fall man gärna vill skynda på läkningen av sitt sår. Saltvattnet är inte farligt för kroppen på någon sätt. Isotonisk saltvatten från Blue Wave är en av de bästa produkterna på marknaden. Behållaren som du får saltvattnet i är nämligen utrustad med en spray-funktion, vilket gör saltvattnet väldigt enkelt att spraya på kroppen.

Du sprutar bara saltvattnet på det stället på kroppen som ska rengöras. Spray-funktionen minskar också markant risken att det kommer bakterier i saltvattnet. Dessutom är saltvattnet från Blue Wave också billigt att använda då du vanligtvis sparar en massa saltvatten genom att spraya i stället för att hälla på vattnet direkt.

Ringöppnare

Du kan också hitta en ringöppnare, som gör att du kan öpnna dina piercingring utan några problem. Ringöppnaren kommer i tre olika storlekar beroende på storleken på den ring som ska öppnas. Om du har en ring på under 4 mm. bör du köpa den lilla ringöppnaren. Har du en ring som är större än 4 mm. bör du köpa den stora ringöppnaren. Ringöppnaren är speciellt bra när du ska öpnna kulringar och oändliga ringar. Verktyget är ett måste i fall du har piercingar och gärna vill öpnna dem själv.

Utöver isotonisk saltvatten och ringöppnare hittar du också mycket annat som du kommer att kunna använda i anknytning med töjning. Se alla produkterna på den här sidan.

Vill du veta mer om piercingar?

Om du gärna vill veta mycket mer ompiercing, töjning, vårdprodukter, material och en massa annat så rekommenderar vi att du besöker vår informationsblogg. Här har vi skrivit en massa djupgående inlägg om allt inom piercing- och töjningsvärlden. Du kan bl.a. läsa om de olika fördelarna som finns med de olika materialen. Du kan också läsa om bra råd för hur du ska rengöra dina piercingar och din töjning.

Vi hoppas att du får användning av vår blogg. Vi har nämligen lagt ner mycket tid på att skriva många spännande artiklar. Har du en fråga som du inte kan hitta svar på i artiklarna på bloggen, så är du väldigt välkommen att kontakta oss. Då hjälper vi dig så snabbt som möjligt. Vi värderar vår kundservice riktigt högt så at du tryggt och lugnt kan ta kontakt med oss.