• 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Fraktkostnaden är gratis till hela Sverige.

Artiklar 1 till 48 av totalt 274

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 48 av totalt 274

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Töjning

Töjning har för många blivit en av de viktigaste formerna av kroppsutsmyckning och det har alltid varit något vi har älskar extra mycket på BodyMod.se.

Töjning tillåter inte bara en massa designer utan också många olika möjligheter på grund av de enkla storlekarna. Många detaljerade designer finns inte i de mindre storlekarna, men det som är vackert smått är inte nödvändigtvis vackert stort – detta går båda vägarna såklart. Töjning är och ska förbli en väldigt personlig slags utsmyckning då endast fantasin och de anatomiska gränserna sätter stopp för möjligheterna.

Här i webshopen hittar du pluggar och tunnlar från bara 1,2 mm. ända upp till ca. 40 mm. Ja, du läste faktiskt rätt; tunnlar finns från endast 1,2 mm. med hål igenom hela vägen. Men mer om det nedan, för nu är det smyckena som det handlar om.

Pluggar och tunnlar

Här i webshopen hittar du massor av smycken till örontöjning. De två främsta designerna är pluggar och tunnlar. Du hittar skillnaden på själva utformningen av smycket. Pluggar är massiva och fyller hela din töjning, medan en tunnel är ett hål och lämnar en synlig genomgång av din töjning - Alltså en tunnel som går igenom din töjning.

Pluggar och tunnlar finns också i många olika material och varje material har sina fördelar och nackdelar. Hos BodyMod.se har vi främst följande material:

 • Kirurgisk stål
 • Akryl
 • Silikon
 • Trä;
 • Horn och ben

Tapers

Tapers för töjning har vi naturligtvis också i shopen. Du hittar allt från vanliga akryl tapers, med o-ringar eller formade som långa koner, och även mer speciella modeller. Dessa är t.ex. tapers i horn, självlysande tapers, spiral tapers osv.

Valet är ditt och du kan vara säker på att alltid hitta en billig töjningstaper här på BodyMod.se.

Falska pluggar

Är du osäker på hur en töjning skulle se ut på dig är det kanske en idé att börja med en falsk plugg eller en falsk taper. Det kräver till och med ett vanligt hål i örat, så du kommer snabbt att kunna se om en töjning skulle klä dig.

Prenumerera på RSS-kanal