Skyddsplatta av silikon

Tillgänglighet: I lager

9,00 SEK
Produktbeskrivning
Detaljer

Du troede du hade set det meste inom piercingsmycken och tilbehör dertil.

Nu är som kommet ett nytt produkt på marknaden som är så enkelt att man kan undre sig över att det inte har blivit opfundet för.

Produkten har vi valt att kalde en beskyttelsesplade och ska primärt användas till orale piercingar som t.ex. en labretpiercing eller en tungpiercing. Den består uteslutande av silikone som är av samma kvalitet som det de använder på hospitale. D.v.s. den kan autoklaveres om man önskar ett sterilt produkt.

Pladen är 7 mm. i diameter och kan användas på alla stavar från 1,0 mm. - 2,0 mm. Med andra ord så passar den perfekt på de mest gängse smycken som en labret på 1,2 mm. och ett tungsmycke på 1,6 mm. Observera att pladen är 0,9 mm. tyk.

Hvad användas denna platta så til? Jo, de flesta med en labret- och tungpiercing kender det att smycket gnaver sig in i respektive läppn eller tunga. Har du oplevet detta kan du med mycket stor fördel använda denna platta över en periode som kommer att skydda din tunga eller innersidan av din läpPS.

Pladen sätts bara på ditt eksisterende smycke och smycket kan sedan börjar användas igen. Eftersom ytan på beskyttelsespladen är större än kulan på tungesmykket eller bundpladen på labrättan kommer denna beskyttelsesplade gå in och stoppe irritationen från smycket.

Av fördelar kan som nämnas:

  • Utrolig flexibel silikone.
  • Behagelig att gå runt med.
  • Fjerner hävelse och irritation.
  • Din läpp eller tunga heler hurtigt.
  • Kan enkel börjar användas eller fjernes.

Note: Smyckena på produktbilden följer inte med

Mer information
Mer information
Varunummer Care-Nopull
Antal enheter 1 stk.
Alla har inte användning för två smycken. Därför säljer vi inte våra piercingsmycken i set, och därför är alltså alltid priset för våra piercingsmycken alltid per. stk. om inget annat är angivet. Vid set är priset självklart pr. set och inte pr. stk. i setet, och det handlar naturligtvis då om en av varje modell i setet.
Ringdiameter 7 mm.
Diametern mäts på olika ställen beroende på vilken produkt det handlar om. En ring mäts alltid invändigt från kant till kant och en plugg/tunnel mäts vid den tunnaste punkten (Oftast vid mitten av smycket). En taper mäts vid den tjockaste punkten, vilket oftast är i ena änden.
Material Silikon
Det finns absolut ingen nickel i silikon. Du kan därför vara helt lugn; det är bara ett säkert och läckert mjukt material.
Färg Klar
Returrätt Ja
Du har 30 dagars full returrätt på denna produkt.
Recensioner
Kundrecensioner (1)
Lättnad!
Betyg
Jag började få ett sår vid min piercing pga. kulan och tänkte att jag skulle prova en av dom här. Det blev en "instant relief" och jag rekommenderar verkligen att man skaffar ett par av dessa som reserv. Review by IJ
Skriv din egen recension
You're reviewing: Skyddsplatta av silikon
Vilket betyg ger du denna produkt? *
  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg
Kundbilder

Få en rabattkod på 10% som du kan använda vid ditt nästa köp genom att lägga till bilder av produkter som du tidigare har köpt hos oss. 

Har du köpt den här produkten och skulle kunna tänka dig att visa den för andra? Då kan du lägga till upp till tre bilder av produkten. Om det handlar om smycken så föredras bilder där man har på sig smycket.
Observera att syftet med detta är att sälja produkter till andra kunder, vilket är varför bilden ska vara av bra kvalitet. 

En rabattkod på 10% för varje godkänd bild skickas till dig via mail. 

Customer Product Images

Kundbilder