• 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  På beställningar över 299,- kr. Annars 19,- kr. i frakt
 • Express till Sverige
  2-3 dagars leverans till hela Sverige
 • Godkända av Klarna
  Faktura 14 dagar (0,- kr i avgift)

Skicka ett smycke i retur

Retur

Om du vill skicka ett smycke i retur så kan vi naturligtvis byta ut det.
Nedan hittar du lite informationer som du kan använda dig av när du returnerar varan. 

Vad kan jag skicka i retur?

Du kan returnera allt inom 30 dagar från och med inköpsdatumet så länge smycket är i sin originalförpackning. Om smycken först har packats upp så kan vi inte ta tillbaka det och sedan sälja vidare det till en annan person. Vi tar inte tillbaka använda smycken eftersom vi känner att du har rätt att få ett rent smycke som inte har varit i någon annans kropp. 

Observera att om du har fått fri frakt i rabatt på grund av din orders storlek, så dras rabatten direkt av om din restorder hamnar under gränsen för fri frakt.

Vad ska jag göra?

När du skickar iväg varan så måste du förstås skicka tillbaka den på ett säkert sätt så att den inte går sönder under transporten. Vissa av våra produkter är lite skarpa eller spetsiga och kan "borra" sig ut ur t.ex. ett kuvert - så packetera noga.

Vissa paket kan också tappas bort av PostNord. För att vara säker på att det når fram till oss kan du därför skicka det som ett paket med spårningsnummer. Paket som skickas till oss utan spårningsnummer är inte försäkrade hos varken Postnord eller BodyMod.se. Välj därför din leveransmetod och förpackning noga. Observera dock att paket som skickas med efterkrav och/eller utan leverans inte avhämtas.

Vad behöver vi motta från dig?

Vi måste självklart ha det smycke du vill byta ut eller att få återbetalning för. Dessutom behöver vi ditt ordernummer och en liten anteckning om vad som ska ske med smycket (Ska det bytas, och vad ska det då bytas till, eller vill du dina pengar tillbaka?).

Alternativt kan du snabbt kontakta kundtjänst via chatt, telefon (10-16 vardagar) eller e-post. Då kan vi snabbt guida dig till en korrekt retur. 
Du hittar vår live-chatt i det nedre högra hörnet av skärmen. Vårt telefonnummer är: +46 10 138 92 99 and du kan skriva till oss via e-post på info@bodymod.se

Vi hänvisar i övrigt till våra Villkor där du kan läsa mer om produktretur. Observera att det inte finns några avgifter eller extra fraktkostnaden för dig (från oss och ut till dig igen). Utbyte behandlas vanligtvis inom samma vardag som de tas emot av oss. Från och med att vi mottar paketet och tills du får tillbaka ett paket tar det vanligtvis 3-7 dagar, beroende på PostNords leveransstider.

Ladda ner vår returblankett här

Du skickar returpaketet till:

BMS
Kettingvej 5
6440 Augustenborg
Danmark