• 30 dagars returrätt
    Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
  • Gratis frakt
    Fraktkostnaden är gratis till hela Sverige.

Hur man skickar tillbaka en vara

Hur man skickar tillbaka en vara

Om du vill lämna tillbaka ett smycke så får du självklart gärna göra det.
Nedan hittar du lite användbar information när du skickar tillbaka varan.

Vad kan jag skicka tillbaka?

Du kan skicka tillbaka allt (inte beställningsvaror och specialtillverkade varor) inom den angivna returperioden. Detta gäller så länge smycket fortfarande är i sin originalförpackning. Om smycket redan har packats ut kan vi inte godkänna din retur av hygieniska orsaker.

Vad ska jag göra?

När du skickar varan måste du självklart vara försiktig så att denna inte går sönder under transport. Vi rekommenderar inte att du återanvänder förpackningen som du mottog smyckena i eftersom detta endast är en engångsförpackning.

Vissa paket kan också slarvas bort av posten, så för att vara helt säker på att det kommer fram till oss ber vi dig skicka paketet med spårningsnummer och försäkring. Välj därför din fraktmetod och emballage med detta i åtanke. Observera också att vi inte godkänner returer som skickas med efterkrav och/eller utan hemleverans.

Vad behöver vi motta från dig?

Vi behöver självklart få tillbaka det du vill få pengarna tillbaka för. Sedan behöver vi också en kopia av returformuläret nedan eller motsvarande information.

Vi hänvisar till våra handelsvillkor där du kan läsa mer om produktreturer. Observera också att vi inte erbjuder byten, utan endast återbetalning av köpesumman. Om du vill ha en annan modell, färg eller mått behöver du alltså bara beställa detta på nätet.

Hämta vårt returformulär här

Observera att avgiften för frakt kommer att dras av om du har fått fri frakt i rabatt på grund av orderns storlek, såvidare din restorder hamnar under gränsen för fri frakt. Om du dessutom har valt speciella tillval som förlängd returrätt eller en snabbare leveransmetod än vår standard, kommer du inte heller att få tillbaka pengarna för detta.