• 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Fraktkostnaden är gratis till hela Sverige.

14 artiklar

per sida

14 artiklar

per sida

 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Piercinggömmare – hitta din nästa piercinggömmare här

Piercinggömmare kallas också för en piercing retainer. Piercinggömmare anses inte vara ett riktigt smycke då de används som ett medelmåttigt alternativ i fall du av den ena eller andra anledningen inte kan ha i dina piercingsmycken. Om du exempelvis har fått ett jobb som kassör på ICA MAXI och i den förbindelsen har fått att veta att du inte får ha synliga piercingar ,så kan en piercinggömmare vara en bra idé.

En piercinggömmare är typiskt gjort av det väldigt populära materialet PTFE eller silikon eftersom dessa två materialen är väldigt följsamma, vilket säkrar en så mjuk hantering av piercingen som möjligt. Dessa material är dessutom riktigt bra då det är möjligt att få en piercinggömmare som man nästan inte kan se – på grund av det genomskinliga materialet. Man skapar typiskt piercinggömmare/retainers i genomskinliga och hudliknande färger för att göra dem så ”osynliga” som möjligt.

Piercinggömmare till din tungpiercing

Piercinggömmare till tungpiercingar är speciellt perfekta för dig som vill ha en gömmare som man inte kan se när du rör munnen. Hos BodyMod.se har vi flera olika piercinggömmare till tungpiercingar som du kan välja mellan. Vi har bl.a. några i genomskinliga färger som gömmer din piercing riktigt bra. Sluten på våra gömmare till tungpiercingar kan skruvas av och på, vilket ger en gömmare som sitter fast bra. Därför kan du tryggt köpa en piercinggömmare hos oss och förvänta dig att den inte bara faller ut ur munnen på dig.

Genomskinliga piercingstavar är väldigt populära

Förutom att ha piercinggömmare till tungpiercingar i vårt urval så har vi också några genomskinliga piercingstavar som är helt fantastiska. Om du t.ex. gärna vill gömma din piercing eller behålla en navelpiercing när du är gravid, så är dessa genomskinliga piercingstavar att föredra.

Dessa genomskinliga piercingstavar är oerhört effektiva till bl.a. att gömma en navelpiercing. Eftersom staven är gjord i ett följsamt och genomskinligt material (PTFE) är det svårare för andra att se att du har en piercing isittande.

Vid användning av en piercingstav i PTFE-material ska man inte vara orolig för att gå igenom metalldetektorn på flygplatsen eller göra en MR-röntgen. PTFE-materialet kan alla nämligen tåla och det har ingen negativ verkan på omgivningen.

Vill du veta mer om piercinggömmare?

På vår informationsblogg hittar du mycket mer information om piercingar, töjning och piercinggömmare. På informationsbloggen finns det massor av spännande inlägg om piercingar och allt nytt inom piercingvärlden. Vi rekommenderar att läsa informationsbloggen i fall du är intresserad av piercingar och liknande.
Om du har några frågor som du inte kan hitta svar på via vår informationsblogg är du hjärtligt välkommen att kontakta oss. Vi kommer att försöka svara så adekvat som möjligt på dina frågor.

Prenumerera på RSS-kanal