• 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Fraktkostnaden är gratis till hela Sverige.

Artiklar 1 till 48 av totalt 185

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Artiklar 1 till 48 av totalt 185

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Helix Piercing

Helixpiercingen är faktiskt ansett som en av de populäraste och mest utbredda piercingar i Skandinavien. Vanliga öronringar är självklart mer populära och utbredda, men ifall man misslyckas med att räkna dem så är helixpiercingen faktiskt i topp.

Unga kvinnor gör speciellt helixpiercingar. Grunden till detta är att det ger en feminin look och piercingen är samtidigt väldigt enkel att göra. Nedan kan du läsa mycket mer om helixpiercingar. Vi rekommenderar dig att läsa vidare i fall du gärna vill veta mer om vårt stora urval till helix piercingar och bli klokare gällande vad du inte ska göra i fall du har en såkallad helixpiercing.

Hitta en snygg helixpiercing i vårt stora urval

Här i webshopen kan du hitta ett stort urval av olika helixpiercingar. Hos BodyMod.se har vi något för varje smak. Just nu har vi bl.a. helixpiercingar som är guldbelagda. Guldbelagda piercingar är riktigt snygga i fall du samtidigt bär ett guldsmycke på ett annat ställe – t.ex. runt halsen.

Våra helixpiercingar är självklart av väldigt hög kvalitet. Hos BodyMod.se kompromissar vi aldrig om kvaliteten – vi vill leverera kvalitetsprodukter till överkomliga priser. Därför kan du tryggt handla hos oss.

Hur görs en helixpiercing?

En helixpiercing görs i stort sett på samma sätt som alla andra piercingar. Dock är det skillnad på om du gör din piercing hos en profesionell piercare eller hos din guld- eller silversmed. Vi rekommenderar alltid att använda dig av en profesionell piercare då du inte kan uppnå ett lika snyggt resultat med en guld- eller silversmed som du kan med med en piercare.

Bra råd kring din helixpiercing

Om du har en helixpiercing eller precis har gjort en så bör du läsa vidare här. Du bör alltid undvika att pilla på din piercing. Om du har det minsta smuts på fingrarna kommer detta sätta sig i piercingen och senare utveckla sig till en bestämd infektion. Därför bör du alltid tvätta dina händer grundigt innan du börjar röra vid din piercing.

Förutom att ha rena fingrar bör du också i högsta möjliga grad undvika att placera hårspännen och liknande i närheten av din helixpiercing. Om du exempelvis har placerat hårspännen för nära helix piercingen kan du ha sådan otur att din piercing fastnar i spännena – och det är inte vidare kul. Du ska också vara noga med make-up och hårspray. Du bör för allt i världen undvika att dessa två saker kommer i kontakt med din helt nya helixpiercing. När din piercing är 100% läkt kan du bra använda hårspray och make-up i närheten. Du måste vara försiktig när du använder det.

Om du följer ovanstående råd så ger du din piercing de bästa villkoren för att läka optimalt och samtidigt förbli vacker på längre sikt. När din piercing är läkt och fortfarande läker rekommenderas det att du med jämna mellanrum rengör din piercing med vårdprodukter. Hos BodyMod.se har vi ett stort urval av vårdprodukter som kan hjälpa dig att rengöra din piercing på ett optimalt sätt.

Lycka till med din helixpiercing.